close
1UM jeroen Banner

1 UUR MET… JEROEN STURING

  • wo 14 apr 12:00
  • MS Teams
  • Gratis
  • Podium x Student Support Centre

Hoe kunnen we meer openheid creëren over mentale gezondheid? Op woensdag 14 april van 12.00 uur tot 13.00 uur vindt er een gesprek plaats met HU-studenten over deze vraag. Wij van 1 Uur Met… zijn blij met de komst van deze expert dit keer; één van de makers van ‘Stoorzender de Podcast’. Claire en Jeroen gaan in hun podcasts in op mentale gezondheid en verschillende psychische kwetsbaarheden waar mensen in het leven tegenaanlopen. In dit gesprek willen we graag verder ingaan op studeren en mentale gezondheid en wat je kan ondersteunen in je studie en in je leven. 

‘1 Uur Met…’ is een programma dat gemaakt wordt door Student Support Centre en Podium. Elke keer nodigen wij een gast uit om aan tafel te gaan zitten met studenten om een low-key gesprek aan te gaan over een bepaald thema, zoals gender en seksualiteit, veerkracht en verbinding. We gaan in gesprek met filosofen, leraren, activisten; you name it! Studenten die affiniteit hebben met het onderwerp, of er juist helemaal niet mee bekend zijn, kunnen al hun vragen stellen aan de expert. Zo ontstaat er een relaxed, laagdrempelig en informatief gesprek! Student Support Centre (SSC) biedt verschillende manieren van ondersteuning die een bijdrage leveren aan het welzijn van de HU student. Podium is het cultureel studentenplatform van de Hogeschool Utrecht. 

1 Uur Met is bij te wonen via Teams. Iedereen kan vragen stellen in de chat. Aanmelden is niet nodig, je kan op 14 april om 12 uur aansluiten via de knop hieronder!

Handig om te weten

Wanneer
woensdag 14 april 2021
Hoe laat
12:00
Waar
MS Teams
Entree
Gratis
Organisator
Podium x Student Support Centre