1TT LMNA web

• wo 24 nov 13:00 - 14:30
  • Padualaan 101 ruimte 2.508
  • Gratis
  • Voor studenten én andere geïnteresseerden!

PODIUM X STUDENT SUPPORT CENTRE

Hoe werkt het hoogsensitieve brein? Hoe ga jij om met prikkels?

Podium & Student Support Centre organiseren samen het programma ‘1 Uur Over…’. Op woensdag 24 november gaan we in gesprek met drie experts én ervaringsdeskundigen over hoogsensitiviteit;
Saskia Klaaysen, HSP-HSS coach en trainer, Lianne van den Berg-Weitzel, studentendecaan en trainer bij het Student Support Centre van onder andere de training Krachtig Sensitief, Femke Noordhoek, coördinator Student Support Centre en trainer Krachtig Sensitief. Het gesprek wordt geleid door Danielle Stellingwerff, student Social Work. Op een laagdrempelige manier gaan deze gasten in gesprek met studenten uit de zaal over hoogsensitiviteit, wat het betekent om hoogsensitief te zijn en hoe de kwaliteiten daarvan tot bloei kunnen komen.

Heb je vragen aan Saskia, Lianne & Femke? Wil je weten wat hoogsensitiviteit precies is, of lijkt het thema je op persoonlijk of professioneel vlak interessant en inspirerend? Studenten die affiniteit hebben met het onderwerp, of er juist helemaal niet mee bekend zijn, kunnen al hun vragen stellen aan de experts. Zo ontstaat er een ontspannen, laagdrempelig en informatief gesprek!

Zien we je op 24 november? Wees welkom vanaf 12.45 uur.
Let op, de locatie is dit keer in verband met de Welzijnsdag op Padualaan 101, ruimte 2.508!

Welzijnsdag 2021

Deze editie van ‘1 Uur Over…’ maakt onderdeel uit van de Welzijnsdag 2021 van Hogeschool Utrecht, georganiseerd door het Student Support Centre. De Welzijnsdag staat in het teken van maar liefst 4 thema’s die bijdragen aan jouw welzijn en ondersteuning waarmee je verder kunt. Wat dacht je van ‘The mood pep’, ‘The healthy lifestyle’, ‘Let’s talk about it’ of ‘Performance’?

Aanmelden

Benieuwd naar het hele programma? Dat kun je hier vinden! Voor aanmelden klik op 1 Uur Over, kies onderaan de aanmeldknop.

woensdag 24 november 2021
Padualaan 101 ruimte 2.508
Voor studenten én andere geïnteresseerden!