1UO AGENDA-100

• di 02 nov - 12:00
  • tot 13:00 | Serre Botanische Tuinen
  • Gratis
  • Voor studenten én andere geïnteresseerden!

Gesprek van 12.00-13.00, gevolgd door napraat met hapje 13.00-14.00 uur.

Podium & Student Support Centre organiseren een nieuw seizoen van het programma ‘1 Uur Over…’. Op dinsdag 2 november bevinden we ons weer in de prachtige Serre van de Botanische Tuinen. We gaan dit keer in gesprek met 3 experts over rouw; Tanja van Roosmalen, rouw- en verliestherapeut bij LEF Verliesbegeleiding, Esther van Breukelen, trainer bij het Centrum voor Verborgen Verlies en vaktherapeut bij Liefde voor jou en Jelle Meuwissen, trainer bij het Student Support Centre en ervaringsdeskundige op het gebied van verlies van gezondheid. Deze keer is Danielle Stellingwerff, student Social Work, de gespreksleider. Zij gaan op een laagdrempelige manier in gesprek met studenten uit de zaal over rouw & verlies en welke impact dit heeft tijdens de studietijd.

Heb je vragen aan Tanja, Esther & Jelle? Wil je weten wat rouw precies is, of lijkt het thema je op persoonlijk of professioneel vlak interessant en inspirerend? Studenten die affiniteit hebben met het onderwerp, of er juist helemaal niet mee bekend zijn, kunnen al hun vragen stellen aan de experts. Zo ontstaat er een ontspannen, laagdrempelig en informatief gesprek! Zien we je op 2 november in de Serre van de Botanische Tuinen?

Allerzielen

Deze editie van ‘1 Uur Over…’ maakt onderdeel uit van een speciaal Allerzielen-programma van Podium, om op deze gedenkdag traditiegetrouw stil te staan bij verlies. Om 17:00 kun je ook nog de voorstelling Laat me niet alleen bezoeken uit onze programmareeks Theater Trip. Op een heel bijzondere locatie, namelijk begraafplaats Kovelswade.

Bemachtig jouw plekje!

Reserveer hier (gratis) jouw plekje tijdens 1 Uur Over... Rouw op 2 november.

Student Support Centre

Student Support Centre (SSC) biedt verschillende manieren van ondersteuning die een bijdrage leveren aan het welzijn van de HU student. Podium is het cultureel studentenplatform van de Hogeschool Utrecht.

dinsdag 02 november 2021
tot 13:00 | Serre Botanische Tuinen
Voor studenten én andere geïnteresseerden!