close
1UO

1 UUR OVER… SCHOONHEIDSIDEALEN MET LIESBETH WOERTMAN

  • vr 08 okt 12:00
  • Botanische Tuinen
  • Gratis

Gesprek van 12.00-13.00, gevolgd door napraat met hapje 13.00-14.00 uur.

Podium & Student Support Centre organiseren een nieuw seizoen van het programma ‘1 Uur Over…’, alleen dit najaar niet via Teams maar op locatie! Op vrijdag 8 oktober trappen we af in de Botanische Tuinen. We gaan in gesprek met Liesbeth Woertman over schoonheidsidealen en zelfbeeld. Liesbeth Woertman is hoogleraar Psychologie en heeft meerdere boeken geschreven als expert op het gebied van schoonheidsidealen en zelfbeeld. Hoe word je gelukkiger met je uiterlijk? Wat is een mooi uiterlijk eigenlijk? Hoe ga je om met schoonheidsidealen in tijden van (social) media? Heb je vragen aan Liesbeth, wil je reflecteren op jouw schoonheidsideaal en zelfbeeld of wil je je gewoon laten inspireren? Op 8 oktober ben je van harte welkom om in de Serre van de Botanische Tuinen de eerste editie van ‘1 Uur Over…’ bij te wonen.  

‘1 Uur Over…’ is een programma dat gemaakt wordt door Student Support Centre en Podium. Bij iedere editie nodigen wij een gast uit om aan tafel te gaan zitten met 5 à 6 studenten om een open gesprek aan te gaan over een thema, zoals gender en seksualiteit, veerkracht en verbinding. We nodigen onder andere filosofen, (hoog)leraren, activisten en nog vele andere interessante experts uit om samen met studenten in gesprek te gaan. Studenten die affiniteit hebben met het onderwerp, of er juist helemaal niet mee bekend zijn, kunnen al hun vragen stellen aan de expert. Zo ontstaat er een relaxed, laagdrempelig en informatief gesprek! Het gesprek duurt ongeveer een uur. Omdat dit de eerste editie van het najaar is nodigen we alle aanwezigen uit om een uurtje na te praten onder het genot van een (vegetarisch) lunchhapje en drankje. 

Bemachtig jouw plekje!

Reserveer hier (gratis) jouw plekje tijdens 1 Uur Over... Schoonheidsidealen op 8 oktober.

Tickets

Ben je student bij de HU en vind je het leuk om over dit onderwerp mee te praten aan tafel? Laat het ons weten via een mail aan podium@hu.nl!  

 

Student Support Centre (SSC) biedt verschillende manieren van ondersteuning die een bijdrage leveren aan het welzijn van de HU student. Podium is het cultureel studentenplatform van de Hogeschool Utrecht. 

Handig om te weten

Wanneer
vrijdag 08 oktober 2021
Hoe laat
12:00
Waar
Botanische Tuinen
Entree
Gratis