close
03_-_de_duiders_-_photocase_4284553

DE DUIDERS

  • wo 26 okt 20:15 - 21:15
  • TivoliVredenburg
  • Gratis (vrije inloop)
  • Voor HU-studenten én andere geïnteresseerden!

Nieuwsduiding met een borrel!

Verdwaal je wel eens in het nieuws en heb je behoefte aan duiding van de actualiteit? In De Duiders geeft een onderzoeker tekst en uitleg bij de stroom aan nieuwsberichten die ons dagelijks bereikt. Wat is de stand van het onderzoek? Hoe verhoudt de wetenschap zich tot de politieke en maatschappelijke realiteit? En hoe volledig is de berichtgeving eigenlijk?

Het nieuwsonderwerp van deze editie wordt later bekend gemaakt.

De Duiders is een programma van Podium, Studium Generale Universiteit Utrecht en TivoliVredenburg.

Praktische info

Aanmelden is niet nodig en het programma is gratis! Vanaf 19:45 ben je welkom bij de Rabo Open Stage op de begane grond van Tivoli Vredenburg. Bestel een drankje en zoek een plekkie. Van 20:15-21:15 vindt het programma plaats. Zie ook de info via TivoliVredenburg.

Toegankelijkheid

TivoliVredenburg is volledig toegankelijk voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. Het podium bevindt zich op de begane grond en is dus gemakkelijk te bereiken. In de centrale hal is ook een aangepast toilet aanwezig. Het programma is Nederlandstalig en ook te volgen via onderstaande video-livestream, of achteraf in podcastvorm.

Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Handig om te weten

Wanneer
woensdag 26 oktober 2022
Hoe laat
20:15 - 21:15
Waar
TivoliVredenburg
Entree
Gratis (vrije inloop)
Organisator
Voor HU-studenten én andere geïnteresseerden!