close
FFT agenda beeld V3@2x

FOOD FOR TALK

  • vr 01 okt 16:00
  • Locatie volgt
  • Gratis

Podium x HU HOME: Food for Talk
Meet-up over koken en eten uit alle windstreken 

 

Vrijdag 1 oktober 2021 16.00-18.00 Bring Your Own DIP
Locatie: de picknickbankjes aan de Bolognalaan

Hummus, tzatziki, chimmichurri of toch guacamole? Op 1 oktober gaan we dips proeven! We hopen dat we buiten kunnen picknicken, bij slecht weer zal de meet-up binnen plaatsvinden. Mis deze kans om met andere studenten in contact te komen niet!  

Hoe werkt het?
Wij zorgen voor een drankje en brood/crackers. Het enige dat jij hoeft te doen is een zelfgemaakte dip mee te nemen. Schrijf op een kaartje de ingrediënten (voor allergieën). We organiseren de picknick op coronaproofe wijze voor maximaal 40 studenten. De locatie zal in de buurt van de Uithof zijn bij goed weer en bij slecht weer binnen bij de HU. 

Door wie voor wie?
HU HOME is het initiatief voor meertalige en vluchtelingstudenten en Podium is het culturele studentenplatform van de Hogeschool Utrecht. Samen organiseren wij Food for Talk, meet-ups over koken en eten uit alle windstreken, bedoeld voor alle HU-studenten die graag (praten over) eten!  

Reserveer jouw plekje!

Food for Talk vindt plaats tijdens het Voel je Thuis Festival. Schrijf je in voor deze bijeenkomst via de site van het Voel je Thuis Festival.

Inschrijven Food for Talk

Handig om te weten

Wanneer
vrijdag 01 oktober 2021
Hoe laat
16:00
Waar
Locatie volgt
Entree
Gratis