close
9M7A3048

OP DE BANK – RECHTVECHTERS MET JULIA MEKKES

  • di 08 jun 20:00
  • Spotify

Na de succesvolle eerste editie van Op de Bank ‘Mediamakers’, is het nu tijd voor een vervolg: ‘Rechtvechters’!

In de podcastserie ‘Op de Bank’ zijn mensen te gast in Bibliotheek Neude die op spraakmakende wijze excelleren in hun werkveld en worden grondig aan de tand gevoeld door presentatoren Nick Hiemstra en Naomi Vlug. Wat waren cruciale momenten in hun carrière en is er een sleutel tot succes?

In deze editie van ‘Op de Bank’ gaan Nick en Naomi in gesprek met de bekende strafpleiter Natacha Harlequin, rechtbankverslaggever Saskia Belleman, persofficier van Justitie Gabriëlle Hoppenbrouwers en Julia Mekkes, strafrechtadvocaat en influencer. In elke aflevering staat één gast centraal en schuift een ander aan als ‘sidekick’. Wij hebben dus vier interessante afleveringen voor jullie in petto! 

In deze laatste aflevering gaat Nick in gesprek met Julia Mekkes, strafrechtadvocaat en influencer. Julia legt uit welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar ze nu is. Ook vertelt ze open over hoe het is om als twintiger de advocatuur in te gaan. Hoe is het om voor het eerst te procederen? En hoe combineert ze het influencerschap met haar baan als strafrechtadvocaat?

Je hoort het in alweer de laatste aflevering van ‘Op de Bank – Rechtvechters’ met Julia Mekkes. Hieronder te beluisteren!

Handig om te weten

Wanneer
dinsdag 08 juni 2021
Hoe laat
20:00
Waar
Spotify