close
ODB web

OP DE BANK – ALLES VOOR DE JUICE

  • wo 27 okt 20:00
  • Tot 21:45 | Theater Bibliotheek Neude
  • Voor studenten én andere geïnteresseerden!

Op de Bank

Tijd voor wat leuks! In ‘Op de Bank’ komen bekende en minder bekende gasten langs in de Bibliotheek Neude. Het gaat altijd om mensen die op spraakmakende wijze excelleren in hun werkveld. Twee gloednieuwe presentatoren, Loïs van Wijnen en Rick Pietersz, voelen ze grondig aan de tand over hun werk. Wat waren cruciale momenten in hun carrière en is er een sleutel tot succes? 

Alles voor de juice

In het nieuwe seizoen van de Op de Bank duiken we met de eerste reeks in de wereld van reality-tv en juice channels. Als we de stijgende kijkcijfers en volgersaantallen mogen geloven, fascineert het juicy reality wereldje ons enorm. Maar waarom willen wij zo nodig een mening hebben over andermans leven?

 

Fawry Not Sawry en Chantal Huf

Met onder anderen de ‘roddelkoning’ Fawry Not Sawry – van het gelijknamige roddelkanaal op Instagram – en Married at First Sight-deelnemer Chantal Huf duiken we in de wereld van de ‘juice’. Ze vertellen ons alles over online geroddel, over heftige confrontaties met jezelf op televisie en over extreme reacties van kijkers.

Waarom kies je voor een leven in de publiciteit, wat levert het op en wat lever je in? Hoe moeilijk is het om ook weer te stoppen met het leven als ‘celebrity’ in de spotlight? En is er nog iets privé, of laat je echt alles zien? Op 27 oktober gaan we hier samen met Fawry en Chantal over in gesprek. Ben jij er ook bij?!

Wil je het hele gesprek na afloop nog een keer beleven? Dan heb je geluk! Op de Bank wordt namelijk opgenomen en gepubliceerd als podcast. Dubbel zoveel juice dus!

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs vereist.

Handig om te weten

Wanneer
woensdag 27 oktober 2021
Hoe laat
20:00
Waar
Tot 21:45 | Theater Bibliotheek Neude
Organisator
Voor studenten én andere geïnteresseerden!