close
People taking pizza slices

PODIUM PIZZA PARTY

  • do 30 sep 18:30
  • Padualaan 99
  • Gratis

Gratis pizza én een vrijkaart voor Theater Trip: WYF – Zoochosis

Podium is hét cultureel studentenplatform van Hogeschool Utrecht. Een team enthousiaste HU-studenten organiseert spraakmakende cultuur- en debatprogramma’s over thema’s die ertoe doen. Van filmavonden tot theaterbezoek, van kennisprogramma’s tot maatschappelijk debat, van welzijnsgesprekken tot filosofische cafés en podcasts: Podium biedt het allemaal!

Maak kennis met Podium

Tijdens de Podium Pizza Party vertellen onze student-assistenten wat Podium allemaal voor toffe dingen doet voor studenten. Kom meer te weten over ons uitgebreide najaarsprogramma en welke programma’s het beste aansluiten bij jouw passies en interesses. Er is muziek en gratis pizza voor iedereen! Als je zelf leuke ideeën hebt voor Podium kun je die direct met ons delen. En heb jij interesse om bij Podium te komen werken als student-assistent Programmamaker of Programmapromotor? Kom kennismaken en wie weet is er in de toekomst een plekje voor jou in het gezelligste team van de HU!

Voorafgaand aan de Podium Panel sessie kun je het gratis boekenprogramma bezoeken met Ronald Giphart én een live sprekende robot. Vergeet je hier niet voor aan te melden!

Aanmelden en winactie

Met je aanmelding ontvang je ook nog eens vrijkaarten voor de volgende eerstvolgende editie van het Podiumprogramma Theater Trip! Op 7 oktober om 19:30 bezoeken de voorstelling van Theatergroep WYF in Het Huis Utrecht. Tijdens de Podium Pizza Party ontvangt iedereen die mee wil een vrijkaartje!

De inschrijvingen voor de Podium Pizza Party zijn inmiddels vol. We zien je graag bij de volgende, dus houd Podium in de gaten!

Handig om te weten

Wanneer
donderdag 30 september 2021
Hoe laat
18:30
Waar
Padualaan 99
Entree
Gratis