close
ARK - Bankra Bike Sound System

THEATER TRIP | SPRING – ARK UTRECHT

  • do 16 sep 16:30
  • Moskeeplein, Lombok
  • 2,50 (inclusief maaltijd)

Theater Trip

In deze gloednieuwe reeks van Podium duiken we de theaters in. Na een lange periode van lockdowns hebben we schreeuwende behoefte aan fysiek contact en zintuiglijke ervaringen. Theater is de kunstvorm bij uitstek die daarom draait. Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar alles live. Een echte Theater Trip dus!

Podium selecteert speciaal voor HU-studenten de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme of filosofie tot geëngageerd drama of kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent. Na afloop gaan we met de makers in gesprek over de thema’s uit de voorstelling.

Festival ARK Utrecht

De tweede editie van Theater Trip is de rondreizende stadsviering ARK Utrecht, georganiseerd door SPRING. We bezoeken de openingsavond (16:30-21:00) op het Moskeeplein in Lombok, waar een feest losbarst met dj’s op fietsen (Bankra Bike Sound System), een levensgrote ark als participatiekunstwerk, een spectaculaire dansshow van DOX, een talkshow, een social dance class en nog veel meer. Tussen de optredens door eten we samen een lokale hap!

Dwars door de wijken van Utrecht reist een ark. Een symbolisch schip waarmee we vanuit de crisis vol vertrouwen naar een nieuwe toekomst varen. Hoe ziet die toekomst eruit? Wat willen we aan boord bewaren? En wat laten we achter? Na een lange periode van lockdowns maakt ARK Utrecht ruimte voor bruisende ontmoetingen tussen onbekende stadsgenoten.

Beeld: Bankra Bike Soundsystem

Scoor hier je ticket!

Voor maar €2,50 haal je hier je ticket voor Theater Trip, waarmee je tussen de optredens door een maaltijd krijgt.

Tickets

Handig om te weten

Wanneer
donderdag 16 september 2021
Hoe laat
16:30
Waar
Moskeeplein, Lombok
Entree
2,50 (inclusief maaltijd)