close
uitverkocht web@3x

THEATER TRIP | DE FUTURISTEN

  • ma 14 nov 19:30 - 03-12-2022 22:00
  • TivoliVredenburg
  • Gratis (na aanmelden)
  • Podium-arrangement speciaal voor HU-ers

Van God los

De Futuristen is een theatrale talkshow waarin theatermakers en wetenschappers de toekomst onderzoeken. Een unieke combinatie van interview en theater, waarin muzikanten en schrijvers de visie van een spraakmakende gast in één dag vertalen naar een voorstelling. Verser kan niet!

Het thema van deze Futuristen is ‘Van God los’. We doen en zeggen vooral waar we zin in hebben en consumeren erop los. Is dit beeld van vrijheid wel houdbaar? En hoe kan en moet het anders? De theatermakers gaan samen met historicus Annelien de Dijn van de UU op zoek naar de waarde van gemeenschapszin en democratie. De avond wordt georganiseerd door het Nieuw Utrechts Toneel en Studium Generale.

Podium-arrangement

Bezoek samen met Podium dit dagverse snelkookpantheater in TivoliVredenburg! We verzamelen om 19:15, bieden je een gratis drankje aan en zoeken samen een plekje in de zaal. Na afloop oganiseert Podium speciaal voor HU-ers een nagesprek, geleid door een student-programmmaker. Stel al je vragen en ontdek hoe deze schrijvers en muzikanten in slechts één dag te werk gaan. Het nagesprek is rond 22:00 afgelopen.

Gratis ticket?

De tickets voor het Podium-arrangement zijn uitverkocht maar je kunt nog steeds via TivoliVredenburg een gratis entree scoren.

Yes, let's go!

Meer informatie over Theater Trip

Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid

TivoliVredenburg is toegankelijk voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. De verschillende ingangen van TivoliVredenburg geven toegang tot de centrale hal. Hier kun je een van de medewerkers aanspreken zodat je naar de juiste locatie begeleid kan worden. Ook kun je een liftpas krijgen, om bijvoorbeeld in een rolstoel zelfstandig naar een zaal te kunnen gaan. Uitgebreidere informatie vind je op deze pagina. Het programma is Nederlandstalig. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Handig om te weten

Wanneer
maandag 14 november 2022
Hoe laat
19:30 - 03-12-2022 22:00
Waar
TivoliVredenburg
Entree
Gratis (na aanmelden)
Organisator
Podium-arrangement speciaal voor HU-ers