close
web TT Futuristen

THEATER TRIP | NUT – DE FUTURISTEN

  • ma 14 nov 20:00 - 21:30
  • Tivoli Vredenburg
  • Gratis (na aanmelden)
  • Podium x NUT x Studium Generale

Theatraal onderzoek naar de toekomst van god

De Futuristen is een theatrale talkshow waarin theatermakers en wetenschappers de toekomst onderzoeken. Een unieke combinatie van interview en theater, waarin muzikanten en schrijvers de visie van een spraakmakende gast in één dag vertalen naar een voorstelling. Verser kan niet! Ga mee naar Tivoli Vredenburg voor dit dagverse snelkookpantheater van het Nieuw Utrechts Toneel en Studium Generale.

In 2022 staan alle edities van de Futuristen in het teken van de toekomst van god. In onzekere tijden is de hang naar zingeving groot. Zijn religie en spiritualiteit bezig aan een opleving?

Gratis ticket scoren?

Tot uiterlijk 13 november kan je hier je gratis entree veiligstellen.

Yes, let's go!

Meer informatie over Theater Trip

Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid

TivoliVredenburg is toegankelijk voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. De verschillende ingangen van TivoliVredenburg geven toegang tot de centrale hal. Hier kun je een van de medewerkers aanspreken zodat je naar de juiste locatie begeleid kan worden. Ook kun je een liftpas krijgen, om bijvoorbeeld in een rolstoel zelfstandig naar een zaal te kunnen gaan. Uitgebreidere informatie vind je op deze pagina. Het programma is Nederlandstalig. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Handig om te weten

Wanneer
maandag 14 november 2022
Hoe laat
20:00 - 21:30
Waar
Tivoli Vredenburg
Entree
Gratis (na aanmelden)
Organisator
Podium x NUT x Studium Generale