close
Voorstellen item 1

PODIUM STELT ZICH VOOR

Het Podium team werkt al een tijdje achter de schermen aan het maken van de meest engaging content en de leukste evenementen. Maar wie zijn wij: in deze reeks zullen wij, Team Podium, onszelf voorstellen aan jullie. Om te beginnen, starten we met de nieuwste leden van het team, Lois, Paul en Alinde!

 

 

image00004

Mijn naam is Loïs Geijtenbeek en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming. Vanaf december 2020 ben ik programmamaker bij Podium. Als enthousiasteling in het culturele en creatieve veld in Utrecht zal ik mij binnen Podium vooral buigen over het culturele programma. Mijn favoriete plekjes in Utrecht zijn de theaters, filmzalen en cultuurcafe’s. In mijn vrije tijd schrijf en maak ik muziek en kook ik met heel veel plezier voor mijn huisgenoten!

IMG_2884 2

Mijn naam is Paul Haak, ik ben 21 jaar oud en ik volg de opleiding tot leraar biologie en ben daarnaast met veel verschillende Honours trajecten bezig dit jaar. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker met muziek bezig te zijn en mijn ideale vakantie is in de mooie natuur in de bergen, waarbij ik flink aan de wandel ga met wat vrienden. Ik ben net nieuw als programmamaker bij HU podium en kijk er erg naar uit aan flink wat mooie en gave projecten te gaan werken!

9M7A7791

Ik ben Alinde Hoeksma. In 2005 kwam ik naar Utrecht om Theaterwetenschap te studeren aan de Universiteit Utrecht. De meeste tijd bracht ik door in Studio-T, het universiteitstheater waar studenten eigen programma’s mochten maken – net als bij Podium! Na mijn opleiding was ik 10 jaar lang werkzaam als artistiek directeur bij het Café Theater Festival, en richtte mijn eigen theatergezelschap Vloeken in de Kerk op, waarmee we ‘performancediensten’ speelden in kerkgebouwen en op festivals als De Parade. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als dramaturg, subsidie-adviseur en coördinator cultuureducatie. Onlangs ben ik met gestart als Programmacoördinator bij Podium en ga daarnaast starten met een nieuwe baan als Stadsverbinder bij het Utrechtse SPRING Performing Arts Festival.