close
Vacature liggendprogrammamaker

VACATURE | PROGRAMMAMAKER (STUDENT-ASSISTENT)

Podium is hét cultureel studentenplatform van Hogeschool Utrecht. Een enthousiaste groep studenten zet dat op het podium wat volgens hen een podium verdient. We maken spraakmakende cultuur- en debatprogramma’s over thema’s die ertoe doen. Van filmavonden tot theaterbezoek, van kennisprogramma’s tot maatschappelijk debat, van welzijnsgesprekken tot filosofische cafés en podcasts: Podium biedt het allemaal.

Bij Podium maak je deel uit van een superleuk, divers team van 3 coördinatoren en 8 student-assistenten met een fijne werksfeer. Podium zit nog in een opbouwfase. Dat betekent dat werken bij Podium verre van saai is – er is nog weinig routine en we zijn veel dingen nog aan het ‘uitvinden’. Een dynamische baan dus, waarbij het wordt aangemoedigd actief mee te denken over alle mooie toekomstplannen. Bovendien doet ook jouw eigen ontwikkeling ertoe. Je hoeft nog niet alles te kunnen of te weten, maar wel zin te hebben om te leren en de handen uit de mouwen te steken!

Wat ga je doen?

– Je helpt mee met de ontwikkeling van 1 of 2 programma’s. Podium werkt met terugkerende programmareeksen, waarbij jij de kans krijgt om de inhoud mede vorm te geven. Soms is er ook ruimte om met eigen programma-ideeën te komen.
– Onze programmamakers staan zelf op het Podium als presentator of interview: soms individueel, vaak in duo-vorm. Je vindt het leuk om op het podium te staan of je daarin te ontwikkelen via workshops die we aanbieden.
– Je hebt een grote rol in de productie, voorbereiding en uitvoering van de activiteiten.
– Je bent ambassadeur van Podium en helpt mee om zoveel mogelijk HU-studenten te enthousiasmeren voor onze activiteiten.

Jij:

– Studeert bij Hogeschool Utrecht.
– Bent vanaf januari of februari beschikbaar voor 8 uur per week, voor tenminste een jaar.
– Mag je uren flexibel verspreiden door de week. Wel ben je voldoende beschikbaar op doordeweekse werkdagen om overdag deel te nemen aan overleggen.
– Weet wat er leeft onder studenten en hebt creatieve, toffe programma-ideeën die daarbij aansluiten.
– Bent nauwkeurig en hebt zin om je te ontwikkelen in het organiseren van evenementen van A tot Z.
– Vindt het leuk om op een podium te staan of dat te leren.
– Hebt een hart voor cultuur en maatschappelijke thema’s.
– Vindt het belangrijk om diversiteit en inclusie na te streven in onze programma’s.

Wat wij bieden:

– Het standaardtarief voor student-assistenten: ± €14,- bruto per uur; het exacte bedrag hangt af van je studiejaar.
– De leukste bijbaan voor studenten waarin creativiteit centraal staat.
– Gezellig team met studenten en medewerkers.
– Leuke teamworkshops waarin je je samen met je collega’s ontwikkelt in je werk.

Enthousiast geworden?

Mail dan je CV en een motivatie naar programmacoördinatoren Alinde Hoeksma en Josien Oudemans, dit kan tot en met zondag 16 januari 2022 via podium@hu.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 21 en maandag 24 januari 2022. Meer weten? Kijk rond op deze website, Facebook of Instagram, stuur een mailtje met vragen aan podium@hu.nl of bel met Josien, 06-28759197.