Podium Vacature 2

PODIUM ZOEKT EEN PROGRAMMAPROMOTOR (STUDENT-ASSISTENT)

...die zin heeft om de activiteiten van ons cultureel studentenplatform te promoten!

Podium is hét cultureel studentenplatform van Hogeschool Utrecht. Een enthousiaste groep studenten zet dat op het podium wat volgens hen een podium verdient. Van filmavonden tot theaterbezoek, van kennisprogramma’s tot maatschappelijk debat, van welzijnsgesprekken tot filosofische cafés en podcasts: Podium biedt het allemaal.

Bij Podium maak je deel uit van een superleuk, divers team van 3 coördinatoren en 8 student-assistenten met een fijne werksfeer. Podium zit nog in een opbouwfase. Dat betekent dat werken bij Podium verre van saai is – er is nog weinig routine en we zijn veel dingen nog aan het ‘uitvinden’. Een dynamische baan dus, waarbij het wordt aangemoedigd actief mee te denken over alle mooie toekomstplannen. Bovendien doet ook jouw eigen ontwikkeling ertoe. Je hoeft nog niet alles te kunnen of te weten, maar wel zin te hebben om te leren en de handen uit de mouwen te steken!

Wat ga je doen?

· Per evenement dat Podium organiseert moet een promotieplan worden opgesteld, uitgewerkt en uitgevoerd, via verschillende kanalen. Dit doe je samen met je collega’s.

· Aan de slag met het verder uitwerken van de promotiestrategie voor de evenementen die Podium organiseert.

· Meedenken over hoe we zoveel mogelijk studenten binnen de HU kunnen enthousiasmeren voor de evenementen van Podium. Naast studenten zijn onze activiteiten toegankelijk voor HU-medewerkers en externe geïnteresseerden.

· Plannen en maken van aansprekende socialmediacontent, schrijven van websiteberichten, verslag doen van activiteiten, (meedenken over het) ontwerpen van promotiemateriaal, opnemen van promotiefilmpjes, en het opzetten van promotie-evenementen waarmee we Podium verder op de kaart kunnen zetten.

· Bijhouden van bereikcijfers.

· Opzetten en uitwerken van doelgroepen- en publieksonderzoek.

· Je bent ambassadeur van Podium en doet er alles aan om de zalen vol te krijgen.

Jij:

· Studeert bij Hogeschool Utrecht.

· Bent per direct beschikbaar voor minimaal 8 uur per week, voor tenminste een jaar. Indien je meer beschikbaar bent, is het mogelijk om extra uren te werken (maximaal 16 uur). Je mag je uren flexibel verspreiden door de week en vergaderingen worden in overleg gepland.

· Weet wat er leeft onder studenten en hoe je hen het beste kunt bereiken en enthousiasmeren.

· Bent communicatief, nauwkeurig en hebt goede schrijfskills. Je vindt het leuk om promotiestukjes te schrijven voor de website en social media.

· Neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief in je werk, en hebt een zelfstandige werkhouding.

· Hebt een hart voor cultuur en maatschappelijke thema’s.

· Vindt het belangrijk om diversiteit en inclusie na te streven in publieksbereik.

· Hebt enige ervaring met het gebruik platforms als WordPress, Instagram, Facebook en LinkedIn.

· Hebt bij voorkeur ook ervaring met grafische programma’s als Adobe InDesign, Photoshop en/of Premiere Pro.

Wat wij bieden:

· Het standaardtarief voor student-assistenten: ± €14,- bruto per uur; het exacte bedrag hangt af van je studiejaar.

· De leukste bijbaan voor studenten waarin creativiteit centraal staat.

· Gezellig team met studenten en medewerkers.

· Leuke teamworkshops waarin je je samen met je collega’s ontwikkelt in je werk.

Enthousiast geworden?

Mail dan uiterlijk 25 november je CV en een motivatie naar coördinator marketing & communicatie Roselyn Flach via podium@hu.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland op 30 november en 1 december.

Meer weten? Neem een kijkje op onze Facebook, Instagram of stuur een mailtje met vragen.