close
vacature Podium International zonder logo

VACATURE | PROGRAMMACOÖRDINATOR PODIUM INTERNATIONAL

Ben jij de Programmacoördinator die kartrekker wordt van de internationale tak van ons cultureel studentenplatform Podium? Dan zoeken we jou!

Podium organiseert spraakmakende cultuur- en debatprogramma’s over thema’s die ertoe doen. Daarmee levert Podium een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en onderlinge verbondenheid van een zo groot mogelijke groep HU-studenten, HU-medewerkers en alle andere geïnteresseerden. Binnenkort gaat de nieuwe tak Podium International van start, zodat met een Engelstalige programmering ook internationale studenten en medewerkers betrokken worden. 

Als Programmacoördinator Podium International:

  • Maak je onderdeel uit van het zelfsturende Podium-team dat nu bestaat uit twee Programmacoördinatoren, een Coördinator Marketing en Communicatie en een Medewerker Studentparticipatie & PR. Het Podium-team heeft al 10 student-assistenten en jij gaat nog eens 4 nieuwe student-assistenten aannemen die Podium International komen versterken. Deels wordt er gezamenlijk gewerkt en deels werk je apart met het deelteam Podium International, waar jij de coördinator van bent.
  • Heb je een centrale rol in de opstart en opbouw van Podium International en het creëren van bekendheid van Engelstalige programma’s onder internationale studenten. Je zet Podium International – samen met ons promotieteam – op de kaart binnen de HU en gaat samenwerkingen aan die dit kunnen versterken.
  • Verdiep je je in de doelgroep internationale studenten en ontwikkel je culturele en debatprogramma’s die aansluiten bij hun wensen en behoeften, passend bij de visie en programmalijnen van Podium.
  • Begeleid je de student-assistenten in programma-ontwikkeling en zorg je samen met hen voor de invulling en uitvoering van zo’n 20 activiteiten per jaar. Jij bent eindverantwoordelijk voor zowel de productionele als inhoudelijke kwaliteit van de programma’s.

Jij:

  • Hebt affiniteit met de doelgroep internationale studenten; je weet hoe je hen aanspreekt en wat er onder hen leeft, of kunt je daar makkelijk in verdiepen.
  • Spreekt en schrijft vloeiend Engels om Engelstalige programma’s te ontwikkelen en promoten. Daarnaast spreek je in ieder geval voldoende Nederlands om deel te nemen aan Nederlandstalige overleggen.
  • Hebt een groot hart voor cultuur en debat.
  • Hebt ervaring met het produceren van (culturele) evenementen, zowel inhoudelijk als organisatorisch.
  • Vindt het belangrijk om diversiteit en inclusie na te streven in de programma’s en het publieksbereik.
  • Hebt gevoel voor het begeleiden van student-assistenten in hun persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Enthousiast?

Ben je enthousiast maar ook nog wel nieuwsgierig naar de rol van Programmacoördinator Podium International? Neem dan zeker contact op met de twee Programmacoördinatoren Podium – Josien Oudemans en Alinde Hoeksma – via podium@hu.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar Eva van Haaren (Corporate Recruiter), eva.vanhaaren@hu.nl.

Direct solliciteren?

Dat kan uitsluitend online, tot en met 17 maart. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in de middag op 28 en 29 maart. 

Naar de vacature!