close
Artboard 5

THEATER TRIP | CAFÉ THEATER FESTIVAL

  • di 01 mrt 18:00 - 22:15
  • Cafés VinVin, Muzieklokaal en ’t Oude Pothuys
  • €5,- incl. 3 drankjes

Ga mee op theatrale kroegentocht!

Het Café Theater Festival vermengt theater en horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Cafés vormen voor even het decor van korte voorstellingen vol theater, hiphop, kleinkunst, circus of opera. 

Ga mee op theatrale kroegentocht tijdens de try-outs van het Café Theater Festival! We bezoeken hiphopdans van Keshaw Manna, een tango opera van Isabel Pronk en een kleinkunstvoorstelling van Ruimkruipers: drie uiteenlopende voorstellingen in de leukste kroegen van Utrecht. Onder het genot van een drankje kijken we naar de performance en gaan we in gesprek met de makers, aan wie je al je feedback kunt geven. 

Meer informatie over Theater Trip

Na een lange periode van lockdowns hebben we schreeuwende behoefte aan fysiek contact en zintuiglijke ervaringen. Theater is de kunstvorm bij uitstek die daarom draait. Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar alles live. Een echte Theater Trip dus! Podium selecteert speciaal voor HU-studenten de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme of filosofie tot geëngageerd drama of kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.  

De kaartverkoop start in januari, houd onze kanalen in de gaten!

Handig om te weten

Wanneer
dinsdag 01 maart 2022
Hoe laat
18:00 - 22:15
Waar
Cafés VinVin, Muzieklokaal en ’t Oude Pothuys
Entree
€5,- incl. 3 drankjes