Study sounds 2 V2

Study Sounds #6

  • di 28 mei 9:15 - 17:00
  • HU Bibliotheek
  • Gratis inloop
  • Podium x HU Bibliotheek

– Illustratie door Eline Veldhuisen 

De tentamenperiode komt eraan en dat betekent dat je waarschijnlijk weer flink in de boeken moet duiken. Om je te ondersteunen in deze barre tijden hebben we dé manier bedacht om je te helpen die opperste concentratie te bereiken!

Het is bewezen dat instrumentale muziek je concentratieniveau kan verhogen en ervoor kan zorgen dat je langer gefocust blijft. Daarom nodigen we jonge muzikanten uit om in sectie C van de HU-bibliotheek livemuziek te verzorgen terwijl jij studeert. Drie groepen musici voorzien je van relaxte jazz, klassieke muziek en instrumentale pop zodat je helemaal in de flow zit en je studiesessie voorbij vliegt.

Om de perfecte studieomgeving compleet te maken leggen we je in de watten met gratis thee, koffie en snacks voor tijdens het blokken en kan je met een voldaan gevoel de bibliotheek verlaten!

Line-up

9:15 – 11:30 Boy Pilgrim (indie/folk/pop)

12:00 – 14:00 Radio Trapani (ambient)

14:45 – 17:00 Paul & Pavlina (klassiek/elektronisch)

Over de artiesten

Boy Pilgrim
Tom Groenendaal is nieuwsgierig en geïnteresseerd in van alles, dit werkt ook door in zijn muziek. Onder de naam Boy Pilgrim brengt hij uiteenlopende genres zoals Americana en folk samen en laat hij indie en rock moeiteloos in elkaar overlopen. Verder experimenteert hij met intieme soundscapes en blijft hij trouw aan de meeslepende pop tunes die zijn interesse in muziek ooit hebben aangewakkerd. Laat je meenemen door de oprechte muzikale verhalen over de wereld tussen het alledaagse en een denkbeeldige realiteit in.

Radio Trapani
Radio Trapani is het alter ego van Dario Trapani. Deze producer, gitarist en singer songwriter is geboren en getogen in Italië maar nu gevestigd in Amsterdam. Na zich tien jaar verdiept te hebben in jazz en geïmproviseerde muziek, begon hij met het zingen en schrijven van popsongs en begon zo een carrière als indie-artiest. Tijdens Study Sounds presenteert hij een gloednieuwe minimalistische ambient set. Gemaakt met synthesizer, elektrische bas en gitaar, in samenwerking met zijn muzikale partner Alessandro Mazzieri.

Paul & Pavlina
Paul gebruikt een modulaire synthesizer om avontuurlijke elektronische muziek te maken. Pavlina is een klassiek geschoolde violiste die met digitale technologieën de klanken van haar viool en stem wil uitbreiden. Samen zijn ze op een avontuurlijke missie om de werelden van klassieke muziek en elektronische muziek samen te brengen. Het resultaat is even onverwacht als onvoorspelbaar.

Over Study Sounds

Study Sounds is een coproductie van Podium en de HU-bibliotheek gericht op het creëren van de ultieme studeerervaring. Lokaal en jong talent zal optreden in sectie C van de HU Bibliotheek om jou met instrumentale muziek te helpen je focus te behouden. Leer nieuwe muziekgenres kennen en geniet van gratis koffie, thee en snacks terwijl je je optimaal voorbereidt voor je examens.

Toegankelijkheid

De bibliotheek is bereikbaar via een lift op de begane grond van Padualaan 99. Elke verdieping en het gedeelte op Padualaan 101 beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet. Zone C is toegankelijk voor mensen met een hulpmiddel, mocht je toegang willen tot deze zone, neem dan contact op met balie, tel:088-4817125 of mail: bibliotheek@hu.nl. Wij zorgen dan dat je de ruimte op een afgesproken tijd kunt betreden. Mocht je onvoorzien langskomen, mag je je altijd melden bij de balie als je een bepaalde zone in wilt. Het programma is bij te wonen door Nederlandstalige en internationale studenten. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

HU Bibliotheek

Padualaan 99

Goed om te weten

Wanneer
di 28 mei 2024
Tijd
9:15 - 17:00
Waar
HU Bibliotheek
Entree
Gratis inloop
Organisator
Podium x HU Bibliotheek
enEnglish