Study Sounds 4 V2

Study Sounds | Silent disco

  • di 16 jan 9:00 - 17:00
  • HU Bibliotheek
  • Gratis inloop
  • Podium x HU Bibliotheek

– Illustratie door Eline Veldhuisen 

De feestdagen zijn pas net voorbij maar de examens staan alweer voor de deur. Dat betekent dat je waarschijnlijk weer flink in de boeken moet duiken. Om je te ondersteunen in deze barre tijden hebben we dé manier bedacht om je te helpen die opperste concentratie te bereiken!

Het is bewezen dat instrumentale muziek je concentratieniveau kan verhogen en ervoor kan zorgen dat je langer gefocust blijft. Daarom nodigen we jonge muzikanten uit om in sectie C van de HU-bibliotheek livemuziek te speken terwijl jij studeert. Dit event valt in de stilteperiode van de HU Bibliotheek maar… daar hebben we een oplossing voor bedacht! Met een silent disco koptelefoon op kan jij alsnog genieten van live instrumentale muziek, verzorgd door drie verschillende muzikanten. Zo kom je helemaal in de flow en vliegt je studiesessie voorbij.

Om de perfecte studieomgeving compleet te maken leggen we je in de watten met gratis thee, koffie en snacks voor tijdens het blokken en kan je met een voldaan gevoel de bibliotheek verlaten!

De Line-up

9:30-11:30 – Daniël Tomás
12:00-14:30 – XA4
15:00-17:00 – DJ Poodle

Over de artiesten

Daniël Tomás: Deze neoklassieke pianist/componist verwerkt electronische elementen in zijn muziek om je mee te nemen in een landschap van geluiden en verbeelding. Zijn optredes hebben geen set-list: alles stroomt over in elkaar, bestaande nummers en improvisaties.

XA4: Xavier Boot studeerde klassiek piano aan conservatioria in Amsterdam en Düsseldorf en behaalde een masterdiploma in live elektronische muziek. Zo ontwikkelde hij zijn eigen unieke stijl waarbij hij piano met electronische soundscapes combineert. Hij componeerde muziek voor bekroonde films en wordt beïnvloed door Gamelan-muziek en zijn Indonesische achtergrond.

DJ Poodle: Deze veelzijdige all-round DJ – en oprichter van Study Sounds – draait onder andere op Vroeg Pieken en zal de middag afsluiten met relaxte beats voor dat laatste stukje focus van je studeersessie.

Over Study Sounds

Study Sounds is een coproductie van Podium en de HU-bibliotheek gericht op het creëren van de ultieme studeerervaring. Lokaal en jong talent zal optreden in sectie C van de HU Bibliotheek om jou met instrumentale muziek te helpen je focus te behouden. Leer nieuwe muziekgenres kennen en geniet van gratis koffie, thee en snacks terwijl je je optimaal voorbereidt voor je examens.

Toegankelijkheid

De bibliotheek is bereikbaar via een lift op de begane grond van Padualaan 99. Elke verdieping en het gedeelte op Padualaan 101 beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet. Zone C is toegankelijk voor mensen met een hulpmiddel, mocht je toegang willen tot deze zone, neem dan contact op met balie, tel:088-4817125 of mail: bibliotheek@hu.nl. Wij zorgen dan dat je de ruimte op een afgesproken tijd kunt betreden. Mocht je onvoorzien langskomen, mag je je altijd melden bij de balie als je een bepaalde zone in wilt. Het programma is bij te wonen door Nederlandstalige en internationale studenten. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

HU Bibliotheek

Padualaan 99

Goed om te weten

Wanneer
di 16 jan 2024
Tijd
9:00 - 17:00
Waar
HU Bibliotheek
Entree
Gratis inloop
Organisator
Podium x HU Bibliotheek
enEnglish