web FFT Soep@2x

Food for Talk | Veel soeps

  • vr 1 dec 16:00 - 18:00
  • Foodcourt PL101
  • Gratis
  • Podium x HU HOME x Green Office HU

Snijden, koken, pureren en klaar! Maar weinig gerechten zijn zo simpel en toch zo lekker als soep. Voor velen is een warme kom soep het ultieme comfortfood nu de donkere en koude maanden er weer aan komen. Soep kun je op allerlei momenten van de dag eten, als lunch, voorgerecht of hele maaltijd. Geldt dit ook op andere plekken in de wereld? Dat zoeken we uit tijdens deze wintereditie van Food for Talk!

Wil je jouw culinaire vaardigheden verbeteren en internationale recepten leren maken? Meld je dan aan voor de kookworkshop. Onder leiding van een aantal deskundige koks die studeren bij de HU maken we soepen uit verschillende delen van de wereld. Samen met medestudenten word je stap voor stap meegenomen in het proces van de heerlijkste en makkelijkste soepen. Wij zorgen voor de ingrediënten en benodigdheden, je hoeft dus niets mee te nemen. En, goed om te weten, we halen de ingrediënten van dichtbij en zorgen dat ze passen bij het seizoen. Alle soepen zijn vegetarisch, sommige vegan.

Je kunt het jezelf ook nòg gemakkelijker maken en langskomen als al het harde werk al gedaan is. Schrijf je dan in voor het 2e uur als proefkonijn om achteraf al het lekkers te proberen.

Kom je koken?

15.45 inloop, welkom
16.00 start kookworkshop
18.00 einde

Geef je hier op!

Kom je alleen proeven?

17.00 start soepproeverij
18.00 einde

Geef je hier op!

Over Food for Talk

Podium, HU HOME en Green Office HU organiseren samen Food for Talk, meet-ups over koken en eten uit alle windstreken, bedoeld voor iedereen die graag (praat over) eten!

Toegankelijkheid

De Proeftuin op Padualaan 101 is op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Er is een toegankelijk toilet aanwezig. Het programma is bij te wonen door Nederlandstalige en internationale studenten. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

Foodcourt PL101

Padualaan 101

Goed om te weten

Wanneer
vr 1 dec 2023
Tijd
16:00 - 18:00
Waar
Foodcourt PL101
Entree
Gratis
Organisator
Podium x HU HOME x Green Office HU
enEnglish