web FFT VJTF

Food for Talk | Voel je Thuis Festival

  • do 28 sep 12:00 - 14:00
  • Heidelberglaan 9
  • Gratis aanmelden
  • Podium x HU HOME x Green Office HU

Wat is er beter dan thuiskomen en een gedekte tafel aantreffen? Daarom organiseren we tijdens het Voel je Thuis Festival een speciale editie van Food for Talk!

Geef je lunch een upgrade en laat je smaakpapillen verwennen met vers gemaakte hapjes. Je kunt ze ook nog eens zelf leren bereiden tijdens de kookworkshop samen met medestudenten die ook enthousiast worden van een dampende pan en een goed gevuld bord.

Dus wil je jouw culinaire vaardigheden verbeteren en verschillende internationale hapjes leren maken? Tijdens deze editie staan er heerlijke gerechten uit de Turkse en Syrische keuken op het menu! Onder leiding van studenten Pinar, Yara, Khadija, Raneem, Selen en Fatima word je stap voor stap meegenomen in het kookproces van een paar van hun favoriete gerechten. Wij zorgen voor de ingrediënten en benodigdheden, je hoeft dus niets mee te nemen. We halen de ingrediënten van dichtbij en zorgen dat ze passen bij het seizoen.

Hou je meer van eten dan van koken? Offer jezelf dan op als proefkonijn om al het lekkers te proberen!

Kom je koken?
11.45 inloop koks
12.00 start samen koken
14.00 einde

Kom je proeven?
13.00 start inloop
14.00 einde

Meld je aan

Je kunt je gratis opgeven om koken of om alleen mee te eten. Er zijn beperkte plekken dus wees er snel bij!

Let's go

Over Food for Talk

Podium, HU HOME en Green Office organiseren samen Food for Talk, meet-ups over koken en eten uit alle windstreken, bedoeld voor alle HU-studenten die graag (praten over) eten!

Partners

HU HOME is het initiatief voor meertalige en studenten met een vluchtverleden en Podium is het culturele studentenplatform van Hogeschool Utrecht. In deze speciale editie werken we samen met Green Office HU, dit platform zet zich in om een duurzame toekomst te verankeren in het onderwijs en onderzoek van Hogeschool Utrecht, door medewerkers en studenten te informeren, inspireren en door ze te activeren.

Toegankelijkheid

Het programma is bij te wonen door Nederlandstalige en internationale studenten. Al het eten is vegetarisch en halal. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7

Good to know

When
do 28 sep 2023
What time
12:00 - 14:00
Where
Heidelberglaan 9
Admission
Gratis aanmelden
Organizer
Podium x HU HOME x Green Office HU
enEnglish