Beeld Economaniacs cropped

Podium Pubquiz | Economaniacs

  • di 19 dec 16:30 - 18:30
  • Science Café Het7de
  • Gratis aanmelden

Money money money. Hoe ben jij van plan je geld te verdienen na je studie? Ga je voor ‘the grind’ of word je liever slapend rijk? Weet jij alles over bitcoin of ben je een boss in strategische business? Test je kennis bij de Podium Pubquiz en ontdek je winstmarge!

Of je nou op zoek bent naar een baan in loondienst of droomt van een eigen bedrijf, een beetje kennis van zaken kan nooit kwaad. Start-ups, crowdfunding en Shark Tank, alles komt voorbij in deze bloedstollende pubquiz over geld, economie en ondernemerschap. Welke jonge ondernemers gingen je voor en met welke uitvindingen veroverden zij de markt? Hoe kom je aan startkapitaal en waarin investeer je je geld als het eenmaal binnenkomt? Deze quiz is de uitgelezen kans om je kennis te toetsen en samen met je team te strijden tegen studenten van andere opleidingen op het gebied van Economie en Management. Én natuurlijk ontbreken ook de muziekronde en de hapjesronde niet!

De vragen worden op je afgevuurd door komische quizmasters Brecht en Maureen. Het eerste drankje is van het huis, de chips staat klaar en natuurlijk valt er ook iets te winnen…

Special guests

Tussen de quizrondes door gaan we in gesprek met twee inspirerende gasten, namelijk:

  • Tjeerd Muller, docent bij de honours cursus Expeditie Ondernemerschap. Speciaal voor studenten die hun ondernemerskwaliteiten willen verkennen en ontwikkelen.
  • Een mystery HU-student die een succesvol eigen bedrijf heeft opgezet, en tips & tricks met ons deelt.

Voor wie?

Deze quiz is speciaal gemaakt voor HU-studenten en –medewerkers die studeren of werken binnen het interessegebied Economie & Management. Je vormt een team met maximaal 6 personen. Extra leuk als je in een team zit met mensen die je nog niet kent. Studeer of werk je niet in dit werkveld? Natuurlijk ben je welkom om jezelf te bewijzen!

Gratis aanmelden

Je schrijft je individueel in en kan ter plekke je team vormen. Er is beperkte plek in Het7de dus wees er snel bij!

Let's go

Over de Podium Pubquiz

In deze quiz duiken we in onderwerpen die belangrijk zijn in het leven als HU-student of -medewerker. We strooien met quizvragen en voeden je tussendoor met toffe interviews, hapjes en muziek.

Toegankelijkheid

De pubquiz is Nederlandstalig. Het7de is rolstoeltoegankelijk. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over wat er mogelijk is. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Science Café Het7de

Heidelberglaan 7

Goed om te weten

Wanneer
di 19 dec 2023
Tijd
16:30 - 18:30
Waar
Science Café Het7de
Entree
Gratis aanmelden