52724841416_fddd6a9ffe_o

Theater Trip | Café Theater Festival

  • do 29 feb 20:00 - 23:00
  • Oproer Biercafé
  • €5,00
  • Podium x CTF

Ken je het Utrechtse Café Theater Festival al? Tijdens dit festival vervagen de grenzen tussen theater en horeca en kom je voor onvergetelijke verassingen te staan. Je tafel wordt ineens een dansvloer en een luidruchtige stamgast blijkt zomaar een acteur te zijn. Cafés vormen plotseling het decor van korte voorstellingen vol toneel, hiphop, spoken word, circus of opera.

Ga met ons mee op theatrale kroegentocht tijdens het Café Theater Festival en beleef het zelf! We gaan op tour langs drie uiteenlopende voorstellingen in de leukste kroegen van Utrecht. Onder het genot van een drankje kijken we naar de performances en kun je ingesprek met mede HU-ers.

Speciaal Podium-arrangement

Speciaal voor HU’ers heeft Podium een arrangement gemaakt waarin je voor 5 euro maar liefst 3 voorstellingen bezoekt én 3 drankjes krijgt. Een koopje dus! Met z’n allen bezoeken we de voorstellingen en tussendoor is er ruimte om te praten en te borrelen.

Belangrijk: zorg dat je een fiets bij je hebt omdat we per fiets de route afleggen langs de kroegen!

Bekijk hier de aftermovie van CTF 2023

Line-up

Threading theaters presenteert ‘Brothers’
20.30 uur – Oproer Biercafé

Geïnspireerd op hun onderlinge vriendschap en ervaring als jongere broertjes van… Nemen Justin en Sem je mee op reis van support, competitie, intimiteit en samenwerking. Ze klemmen ledematen vast en maken openingen waar ze samen, letterlijk en figuurlijk, door heen gaan.

Matrose presenteert ‘Koning Oedipus’
21:30 – Domtoren Pop-up Café

Het tragische verhaal over de koning die zijn vader doodt en zijn moeder trouwt. Wat loopt ‘s ochtends op vier poten, ‘s middags op twee en ‘s avonds op drie? Oedipus is een slimmerik en weet het antwoord op het raadsel. Hierdoor wordt hij koning van de stad Thebe. Het volk van Thebe stinkt en zit onder de etterende puisten. Er heerst pest. Dat moet je niet willen als koning. Als Oedipus de moordenaar van de voormalige koning vindt, zal de pest verdwijnen.

Tante Ger, mevreer veer e.a. presenteren ‘De Roze Bubbel: Queer Variété’
22.30 uur  – Hofman Café 

Spectaculaire, sensationele, buiten- en doodgewone podiumbeesten laten hun unieke en nog nooit eerder vertoonde acts zien! Mevreer Veer en Tante Ger heten u welkom in de Roze Bubbel, een houtje touwtje circus vol plat entertainment en hoge kunsten. 

Tickets

Wil je er bij zijn? Bemachtig hier dan je ticket.

Let's go!

Over Theater Trip

Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid

Meer informatie over de toegankelijkheid van het festival is op de website van Het Café Theater festival  te vinden. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Oproer Biercafé

Beyaertdreef 5, 3562 GL Utrecht

Goed om te weten

Wanneer
do 29 feb 2024
Tijd
20:00 - 23:00
Waar
Oproer Biercafé
Entree
€5,00
Organisator
Podium x CTF
enEnglish