WTF is geluk beeld hor3

Theater Trip | Wat de f*ck is geluk

  • ma 4 dec 19:45 - 21:30
  • Het Huis Utrecht
  • €3,50

Waarom waarom
Wat heb je eraan
Wat is de zin van het nut
Wat heb je aan bestaan

Een familie waarin iedereen langs elkaar heen leeft, alsof hun levens zich op andere toonhoogtes afspelen. Of eigenlijk als zelfs totaal verschillende muziekstijlen. Stel je voor dat jij je uit in emotionele ballads, maar je moeder het liever houdt bij vrolijke dansmuziek en je vader niet verder komt dan een paar gitaardeuntjes. Hoe praat je dan met elkaar over je emoties? Zeker als die van jou nogal depri zijn…

In ‘Wat de f*ck is geluk’ van Eigen Werk Theaterteam verbergt dochter Piep haar somberheid voor haar ouders, omdat die geen idee hebben hoe ze ermee om moeten gaan. Elk gezinslid zoekt naar de woorden en het ritme om zich te uiten. Ze zijn in een scala aan muziekstijlen naar elkaar op zoek, én vinden elkaar uiteindelijk. Maar daar is een heel concert voor nodig…

Het maakproces van Wat de f*ck is geluk besloeg ruim twee jaar, en van begin af aan is nauw samengewerkt met drie jongeren die met depressie kampen: Sophie, Mees en Moos. De voorstelling is gebaseerd op verhalen, teksten en liedjes die zij schreven. Ook ervaringsdeskundigen en professionals van o.a. het Depressie Expertise Centrum Jeugd (GGZ Oost Brabant) en de afdeling Psychosociale Zorg van het Erasmus MC-Sophia waren betrokken.

In een tijd waarin veel jongeren en kampen met somberheid is deze oprechte en realistische voorstelling een verademing!

Nagesprek met gratis drankje

Deze muzikale show wordt gevolgd door een nagesprek met de makers en het publiek, onder leiding van studenten. Hier kun jij de acteurs bevragen of eigen ervaringen delen. Blijf vooral hangen, want het drankje krijg je van ons!

Bekijk hier de trailer:

Tickets

Voor maar €3,50 krijg je toegang tot de voorstelling én een gratis drankje achteraf. Wees er snel bij!

Lets go

Over Theater Trip

Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid

De voorstelling is Nederlandstalig. Het Huis Utrecht is toegankelijk voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. De theaterzaal bevindt zich op de begane grond en er is een (rolstoel)toegankelijk toilet aanwezig. Meer informatie over de toegankelijkheid van de locatie is op de website van Het Huis Utrecht te vinden. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Het Huis Utrecht

Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Goed om te weten

Wanneer
ma 4 dec 2023
Tijd
19:45 - 21:30
Waar
Het Huis Utrecht
Entree
€3,50