Study sounds 1

Study Sounds #5

  • do 21 mrt 9:15 - 17:00
  • HU Bibliotheek
  • Gratis inloop
  • Podium x HU Bibliotheek

– Illustratie door Eline Veldhuisen 

De tentamenperiode komt eraan en dat betekent dat je waarschijnlijk weer flink in de boeken moet duiken. Om je te ondersteunen in deze barre tijden hebben we dé manier bedacht om je te helpen die opperste concentratie te bereiken!

Het is bewezen dat instrumentale muziek je concentratieniveau kan verhogen en ervoor kan zorgen dat je langer gefocust blijft. Daarom nodigen we jonge muzikanten uit om in sectie C van de HU-bibliotheek livemuziek te verzorgen terwijl jij studeert. Drie groepen musici voorzien je van relaxte jazz, klassieke muziek en instrumentale pop zodat je helemaal in de flow zit en je studiesessie voorbij vliegt.

Om de perfecte studieomgeving compleet te maken leggen we je in de watten met gratis thee, koffie en snacks voor tijdens het blokken en kan je met een voldaan gevoel de bibliotheek verlaten!

Line-up

9:15 – 11:30 Jacco Wynia
12:00 – 14:15 Micha
14:45 – 17:00 .multibeat duo

Over de artiesten

Jacco Wynia een neo-klassieke pianist en componist die intieme en soms melancholische muziek maakt waarin je altijd wel lichtpuntjes kan ontdekken. Met zijn muziek hoopt hij zijn luisteraars in verbinding te brengen met elkaar en met zichzelf. Tijdens Study Sounds kun je van alles van hem verwachten: van piano solo’s en soundscapes, tot experimentele muziek met spirituele invloeden.

MICHA is een jonge artiest die vastberaden is de grenzen tussen pop, alternatief en singer-songwriter te laten vervagen. Net terug uit Nashville om daar te werken aan zijn Debuut EP en nu al een groeiende fan base met zijn singles “Little Man” en “Do Me Like You Do” op Spotify. Voor Study Sounds zal hij een gelaagde en harmonieuze mix van alternatieve en poppy melodieën ten gehore brengen.

.mulitbeat is een hiphop- en producerscollectief uit Utrecht. Ze mixen graag genres en weten daarin altijd de beat centraal te houden. Ze werkten onlangs samen met GINGE, Noflik, Glimlip, Jelisa, Yasper and Soul Food Horns. Zo hopen ze de jazz- en hiphop-scene dichter bij elkaar te brengen. Speciaal voor Study Sounds zullen bassist Thijs van Zutphen en drummer Aron Smit een greep nemen uit hun eerdere, instrumentale lofi-hiphop werk. Met live-looping en improvisatie leveren ze een unieke perfromance met groovy en instrumentale beats.

Over Study Sounds

Study Sounds is een coproductie van Podium en de HU-bibliotheek gericht op het creëren van de ultieme studeerervaring. Lokaal en jong talent zal optreden in sectie C van de HU Bibliotheek om jou met instrumentale muziek te helpen je focus te behouden. Leer nieuwe muziekgenres kennen en geniet van gratis koffie, thee en snacks terwijl je je optimaal voorbereidt voor je examens.

Toegankelijkheid

De bibliotheek is bereikbaar via een lift op de begane grond van Padualaan 99. Elke verdieping en het gedeelte op Padualaan 101 beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet. Zone C is toegankelijk voor mensen met een hulpmiddel, mocht je toegang willen tot deze zone, neem dan contact op met balie, tel:088-4817125 of mail: bibliotheek@hu.nl. Wij zorgen dan dat je de ruimte op een afgesproken tijd kunt betreden. Mocht je onvoorzien langskomen, mag je je altijd melden bij de balie als je een bepaalde zone in wilt. Het programma is bij te wonen door Nederlandstalige en internationale studenten. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

HU Bibliotheek

Padualaan 99

Goed om te weten

Wanneer
do 21 mrt 2024
Tijd
9:15 - 17:00
Waar
HU Bibliotheek
Entree
Gratis inloop
Organisator
Podium x HU Bibliotheek
enEnglish