uitwerking hoofdbeeld v2

Dry January | 0.0% Liquid lunch party

  • di 6 feb 12:30 - 14:30
  • Theater PL99
  • Gratis aanmelden

Een maand lang geen alcohol drinken, dat is de uitdaging tijdens Dry January. Maar wat daarna? Als je uit de post-feestdagen-blues komt en weer een feestje wil meepakken. Bij Podium sluiten we Dry January dit jaar feestelijk af met een 0.0% liquid lunch party. Een feestje zonder alcohol, kan je dan net zo goed los gaan? Kom het uitproberen!

Goede muziek is gegarandeerd want DJ Sander Hoogendoorn, bekend van 3FM en nu te horen op radio Veronica, komt speciaal voor Podium draaien! Sander deed in 2023 mee met Dry January en besloot de alcohol langer te laten staan om te zien wat het met zijn lichaam zou doen. Nu deelt hij tips en inspiratie over een alcoholvrij leven en draait als Alcoholfree DJ. Ben je benieuwd of Sander ooit weer gaat drinken? Je kan het hem zelf vragen! Want hij komt niet alleen draaien maar hij beantwoordt tijdens de Q&A ook al je vragen over alcoholgebruik. Heb je nog meer vragen over jouw eigen gewoontes rondom alcohol? Op dit feestje zijn ook studenten van Student Support Centre en van het vrijwilligersproject LOS aanwezig die je verder kunnen helpen.

Wil je even bijkomen van het dansen? Zet je tanden in een broodje, slurp een soepje naar binnen of fiets je eigen mocktail bij elkaar op de juicebike! Ook is er een obstacle-run met alcoholbrillen, leggen we je de leukste “dinsdag-drank-dilemma’s” aan je voor en kun je met props op de foto in de photobooth. Je dinsdagmiddag was nog nooit zo levendig!

Aanmelden

Reserveer je gratis ticket nu, om verzekerd te zijn van jouw (liquid) lunch!

Let's go

Over Dry January

Elk jaar in januari laten miljoenen mensen een maand lang alcohol staan om te zien wat het met ze doet. Of je nou bewuster wil leren omgaan met drank, vastgeroeste patronen wil doorbreken of jezelf wil bewijzen – Dry January is er voor iedereen die de uitdaging wil aangaan om een maand alcoholvrij te zijn.

Ook de uitdaging aangaan?
Op de website van IkPas kun je je aanmelden om mee te doen met de Dry January challenge. Je krijgt dan leuke weetjes en extra motivatie via de mail, je kunt badges behalen en samen met vrienden of collega’s een team vormen.

Meer Dry January events op de HU

11 januari, 14.00-17.00:
Informatiestand van LOS bij het Proeflokaal

23 januari
12.30-14.00:
Workshop Wat als je je zorgen maakt om het (alcohol)gebruik van een ander? van Student Support Centre en Jellinek
20:00-21:30:
Webinar over alcohol van IkPas en Jellinek

Toegankelijkheid

De theaterzaal bevindt zich op de begane grond van PL99 en is rolstoeltoegankelijk. Ook is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Het programma is te bezoeken voor zowel Nederlandstalige en internationale studenten. De lunch zal vegetarisch en halal zijn. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Theater PL99

Padualaan 99

Goed om te weten

Wanneer
di 6 feb 2024
Tijd
12:30 - 14:30
Waar
Theater PL99
Entree
Gratis aanmelden
enEnglish