Schermafbeelding 2021-01-27 om 13.14.51

9 FEB: DE BRIEF – EEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN VLUCHTELINGSTUDENT

Het Poort van Hoop onderzoeksproject nodigt jou uit voor de online première van de korte film De Brief – een  dag uit het leven van een vluchtelingstudent, gemaakt door Shahab Albonaser. De vertoning vindt plaats op 9 februari van 17:00-19:00 uur.

Het project Poort van Hoop is een onderzoeksproject binnen de HU. Er wordt onderzocht hoe oud-studenten van de pre-bachelor voor vluchtelingstudenten hun ‘zoektocht in de Nederlandse samenleving’ ervaren. Filmmaker Shahab is zelf ook een van deze oud-studenten, ze studeert momenteel Audiovisuele Media aan de HKU.

Aansluitend aan de vertoning van de korte film is er een tafelgesprek met meer oud-studenten van de pre-bachelor voor vluchtelingstudenten.

Gespreksleiding: Rania Abdulsattar & Barry Oumar (onderzoekers Poort van Hoop) aan de virtuele ronde tafel hebben ook zitting: filmmaker Shahab Albonaser, Zena Sabsabi, Ahmad Jomaa, Maria Rast (PhD onderzoeker VU Amsterdam), Peter Hendriks en Hanke Drop (onderzoekers Poort van Hoop)

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar hanke.drop@hu.nl. Vervolgens ontvang je een link naar MS Teams.