close
web 1UO uitstelgedrag

1 UUR OVER… UITSTELGEDRAG

  • wo 08 jun 12:00 - 14:00
  • Serre Botanische Tuinen
  • Gratis (aanmelding hieronder)
  • Podium x Student Support Centre

Bij dit gesprek zal een gebarentolk aanwezig zijn. 

Je had je voorgenomen te gaan studeren. Maar als je dan achter je boeken of laptop zit lijkt al het andere ineens veel belangrijker dan studeren: nog even een vriend bellen, een wasje draaien en hoor je daar nou je maag knorren? Iedereen doet het wel eens… uitstellen. Zit jouw uitstelgedrag je ook wel eens in de weg? Wij gaan in dit interactieve gesprek onderzoeken wat uitstelgedrag precies is, hoe het werkt en hoe je ermee kunt omgaan. 

Tijdens 1 Uur Over… Uitstelgedrag gaan we in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en het publiek. Te gast zijn: Sjirk Zijlstra, hij geeft bij het Student Support Centre de training ‘Leren moet je leren’ en is docent neurobiologie bij de HU, Ghadir Dietvorst-Dalou, zij is student creative business en studeert af op uitstelgedrag en sociale media en Chris de Bruin, psycholoog en bedenker van De Studiehuiskamer (SHK).

Heb je vragen over dit onderwerp? Wil je meer weten over uitstellen en wat manieren zijn om er anders mee om te gaan? Iedereen in het publiek kan vragen stellen aan de experts aan tafel of delen waar je tegenaan loopt. Zo ontstaat er een relaxed, laagdrempelig en informatief gesprek! Op 8 juni ben je van harte welkom om in de Serre van de Botanische Tuinen deze editie van ‘1 Uur Over’ bij te wonen.   

11.30 inloop, koffie/thee  
12.00 start gesprek 
13.00 start napraten met wat lekkers
14.00 einde

Aanmelden

Reserveer hier (gratis) jouw plekje bij 1 Uur Over... uitstelgedrag.

Tickets

Over 1 Uur Over...

‘1 Uur Over…’ is een programmareeks die gemaakt wordt door Student Support Centre en Podium. Bij iedere editie nodigen wij experts en ervaringsdeskundigen uit om aan tafel te gaan zitten om een open gesprek aan te gaan. We waarderen het zeer als het publiek in de zaal zich actief met het gesprek bemoeit en vragen stelt. 

Toegankelijkheid

De Serre van de Botanische Tuinen ligt vrij ver van de hoofdingang, op zo’n 10 minuten wandelen door de prachtige tuin. Voor wie dat niet kan is het mogelijk via de achteringang te komen, bekijk hier de plattegrond.

Er is bij de serre een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. Dit programma is Nederlandstalig. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl

Handig om te weten

Wanneer
woensdag 08 juni 2022
Hoe laat
12:00 - 14:00
Waar
Serre Botanische Tuinen
Entree
Gratis (aanmelding hieronder)
Organisator
Podium x Student Support Centre