close
Dan Hassler web

DE OMSLAG – MET DAN HASSLER-FOREST

  • do 04 nov - 17:00
  • Gratis
  • Voor studenten én andere geïnteresseerden!

De wereld lijkt sneller te draaien dan ooit en verandering vormt de enige constante factor. Bij Podium nemen we uiteenlopende sociale en technologische innovaties onder de loep en wel vanuit een misschien wel ouderwets perspectief: in de vorm van De Omslag, een boekenprogramma. Podium maakt dit programma in samenwerking met de HU Bibliotheek. 

Over De Omslag

In elke editie nodigen we een schrijver uit van een boek dat ingaat op een bepaalde vorm van innovatie. Presentator Teddy Tops, bekend van Mensen Zeggen Dingen, voelt de auteur aan de tand over zijn boek en de consequenties van de ontwikkeling die de auteur schetst. Ook nodigen we iedereen in het publiek uit om zich met het gesprek te bemoeien en vragen te stellen.  

 

Dan Hassler-Forest

Dan Hassler-Forest kennen we onder andere van zijn boek waarin hij schreef over de veranderingen in hoe we via media verhalen vertellen. Hij heeft wetenschappelijke boeken en artikelen gepubliceerd over sciencefiction, culturele studies, mediatheorie, anti-kapitalisme en populaire cultuur, en zombies, en schrijft ook regelmatig voor meer populaire platforms zoals The Washington Post en de Los Angeles Review of Books. Daarnaast spreekt hij vaak in het openbaar en werkt samen met vele culturele instellingen zoals Impakt, Nederlands Filmfestival en EYE Film Museum. Ook is hij regelmatig aanwezig in de Nederlandse nieuwsmedia en geeft interviews voor televisie, radio en de gedrukte pers over film- en televisiecultuur.

Tickets

Reserveer jouw ticket

Bemachtig hier jouw (gratis) ticket voor De Omslag met Dan Hassler-Forest op 4 november om 17:00 uur

Tickets

Handig om te weten

Wanneer
donderdag 04 november 2021
Hoe laat
17:00
Entree
Gratis
Organisator
Voor studenten én andere geïnteresseerden!