close
enEnglish
Many hand sharing and eating their food.

FOOD FOR TALK | KEUKENVERHALEN

  • do 08 sep 16:00 - 18:00
  • Eventplein PL 97
  • gratis (aanmeldlink hieronder)
  • Alleen voor HU-studenten en -medewerkers

Meet-up over koken en eten uit alle windstreken!

Wie houdt er niet van lekker eten?! En van praten over eten? Wees welkom bij de feestelijke seizoensopening van Food for Talk! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je medestudenten ontmoeten en in gesprek gaan over koken en eten en bijzondere recepten uitwisselen.

Tijdens deze middag zullen acteurs van het ZID Theater, afkomstig uit verschillende delen van de wereld, in spelvorm verhalen verzamelen. Bij dit spel kunnen deelnemers hun eigen ‘keukenverhalen’ delen; verhalen waar een ingrediënt of een gerecht in voor komt. Zo komen smaken, geuren en ingrediënten bij elkaar, maar nu in de vorm van de verhalen! Het spel wordt gespeeld in groepjes van 4 tot 8 mensen. Er is ruimte voor meerdere groepjes en er zijn 2 rondes. Je kunt met 1 of meerdere rondes meedoen of je kunt achterover leunen en genieten van de verhalen van anderen.

Voel je vrij om binnen te lopen voor wat lekkers en kom meer te weten over alle plannen en activiteiten van Podium, HU HOME en het Netwerk Diversiteit & Inclusie voor het komende najaar.

15.45 start vrije inloop
16.05-17.00 ronde 1 Keukenverhalen: verhalenspel met acteurs van het ZID Theater
17.10-18.00 ronde 2 Keukenverhalen: verhalenspel met acteurs van het ZID Theater
18.00 afsluiting

AANMELDEN

Laat ons weten dat je komt of verzeker jezelf van een plekje in het verhalenspel!

Meld je hier gratis aan!

Over Food for Talk
Food for Talk is een ontmoetingsprogramma dat wordt georganiseerd in samenwerking met HU HOME en in het teken staat van koken en eten uit alle windstreken. Door het uitwisselen van ervaringen, recepten en kooktips maak je contact met andere HU-studenten. HU HOME is het initiatief voor meertalige en vluchtelingstudenten van de Hogeschool Utrecht.

Over ZID Theater
Benieuwd geworden naar het ZID Theater? Op 11 oktober bezoeken we met de Podium Theater Trip de voorstelling NO FEAR van ZID Theater. In deze beeldende, intense en hilarische voorstelling nemen elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, je mee in het najagen van hun dromen in een gloednieuw land.

 

Toegankelijkheid
Het eventplein bevindt zich op de 3e verdieping van Padualaan 97, en is rolstoeltoegankelijk via 2 liften. Er is een (rolstoel)toegankelijk toilet aanwezig. Het evenement is Nederlandstalig. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

Handig om te weten

Wanneer
donderdag 08 september 2022
Hoe laat
16:00 - 18:00
Waar
Eventplein PL 97
Entree
gratis (aanmeldlink hieronder)
Organisator
Alleen voor HU-studenten en -medewerkers