Artboard 3

• Theater De Lieve Vrouw, Amersfoort
  • gratis na aanmelden
  • Alleen voor HU-studenten en -medewerkers

Om het nieuwe Podium-seizoen feestelijk af te trappen is deze voorstelling (normale ticketprijs € 17,50) gratis te bezoeken voor HU-studenten en HU-medewerkers!

Wat als je je van je lichamelijke beperkingen zou kunnen ontdoen door een kleine digitale ingreep? De Amersfoortse Duda Paiva zoekt het uit.

Duda Paiva Company - Bruce Marie

Wat als er een chip is die mensen alle fysieke beperkingen van het lichaam doet overstijgen? Zou je dan nog menselijk zijn? In zijn nieuwe solo duikt Duda Paiva in het transhumanisme, dat niet het eeuwig leven, maar wel een onbeperkt leven nastreeft. Bruce Marie is gebaseerd op een niet te stoppen realiteit. Een poppenvoorstelling over verval en kwetsbaarheid in tijden waarin alles te beïnvloeden lijkt, mits je maar genoeg middelen hebt. In deze komedie met scherpe dialogen en gewaagde choreografieën tussen speler en poppen, laat Paiva alle facetten van zijn ongeëvenaarde talent zien.

Q&A na afloop
Podium bezoekt met
 HU-studenten en HU-medewerkers de try-out op de dag voor de première. Na afloop gaan we met Duda Paiva in gesprek en kun je al je vragen stellen of je allerbeste tips geven!

Meer informatie over Theater Trip

Na een lange periode van lockdowns hebben we schreeuwende behoefte aan fysiek contact en zintuiglijke ervaringen. Theater is de kunstvorm bij uitstek die daarom draait. Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar alles live. Een echte Theater Trip dus! Podium selecteert speciaal voor HU-studenten de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme of filosofie tot geëngageerd drama of kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Meer info en coronamaatregelen
Meer info over de voorstelling lees je hier. Bekijk de actuele bezoekersinformatie op de website van Theater De Lieve Vrouw voor de dan geldende coronamaatregelen.

Gratis ticket scoren?

Dat kan via de button hieronder!

Yes, let's go!

woensdag 09 februari 2022