enEnglish

• ma 12 dec 19:45 - 03-12-2022 21:45
  • Theater Kikker
  • 3,50
  • Language no problem | Voor HU-studenten en andere geïnteresseerden!

For English, click the flag at the top right of this page

In de feelgood dansvoorstelling What a time to be alive gaan vier vrouwen met een perfect imago in een gladgepolijste wereld op roadtrip. Gordels vast, recht op dat maakbare doel af. Licht op groen. Doorrijden, niet stilstaan.

Met aanstekelijke energie en ongekende eensgezindheid pushen ze elkaar om de beste versie van zichzelf te laten zien. Het tempo ligt hoog, de mogelijkheden zijn ongeremd én de zelfontworpen horizon glinstert in de verte. Onderhuids borrelen de spanningen langzaam op. Pats: licht op oranje. De rem erop. Het binnenste schreeuwt om iets wat het uiterlijk vertoon niet kan laten zien. Wat gebeurt er wanneer het o-zo-perfecte plaatje van jezelf ineens crasht?

Met What a time to be alive pleit danscollectief MAN || CO voor een realistische houding tegenover maakbaarheid en het streven naar perfectie. De frictie tussen de innerlijke drang en het uiterlijk vertoon blijft altijd bestaan. Laten we, terwijl we er af en toe hard om lachen, deze paradox gezamenlijk te lijf gaan.

Na de voorstelling praten we met de dansers na over de voorstelling en kun je al je vragen kwijt.

Klik hier voor je tickets

Voor maar €3,50 kun je bij de voorstelling zijn.

Let's go!

COMBIDEAL: DINER EN VOORSTELLING VOOR €6,-!

Maarrr… speciaal voor HU-studenten en medewerkers kan dit event ook bezocht worden in combinatie met een geheel verzorgd, duurzaam diner: The Imperfect Dinner! Tijdens deze feestelijke internationale samenkomst kun je genieten van heerlijk eten dat anders weggegooid zou worden omdat het er niet perfect uitziet. Je koopt dan dus niet los een theaterkaartje, maar een combipakket voor een geheel verzorgd avondje uit voor maar €6,-. Klinkt goed toch? Klik hieronder voor meer info!

Over Theater Trip

Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid

Theater Kikker is toegankelijk voor bezoekers met een mobiliteitsbeperking. In de zaal zijn meerdere rolstoelplaatsen mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Laat het ons voorafgaand aan je bezoek weten door te mailen naar podium@hu.nl. Dan kunnen wij een rolstoelplaats voor je afstemmen met Theater Kikker. In het theater zijn een lift en een miva toilet aanwezig. Vlak bij Theater Kikker zijn drie toegankelijke parkeerplaatsen waar je gebruik van mag maken als je een Europese gehandicaptenparkeerkaart hebt: twee parkeerplaatsen voor de ingang van het Stadhuis (hoek Korte Minrebroederstraat – Oudkerkhof) en één op het Oudkerkhof, tegenover nummer 11. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Utrecht.

De voorstelling is Language No Problem en het nagesprek wordt gehouden in het Engels. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

maandag 12 december 2022
19:45 - 03-12-2022 21:45
Theater Kikker
Language no problem | Voor HU-studenten en andere geïnteresseerden!