web TT NO FEAR no logo

• di 11 okt 19:45 - 21:45
  • ZIMIHC theater Wittevrouwen
  • € 3,50
  • Voor HU-studenten én andere geïnteresseerden!

Beeldende, intense en hilarische voorstelling over het najagen van je dromen in een gloednieuw land.

In de voorstelling NO FEAR bouwen elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, aan hun toekomstdromen. In een dynamisch samenspel van tekst, dans, live muziek en beeld creëren ze uit het niets een nieuwe wereld. De weg daarnaartoe is lang, maar de bagage die ze meenemen uit hun jeugd geeft hen de kracht om moeilijkheden te overwinnen. Persoonlijke drijfveren, levensenergie en een veelzijdige speelstijl nemen het publiek mee in deze indrukwekkende reis. Het verhaal van een groep jongeren die hun doorzettingsvermogen op de proef stellen, en ondanks alles vasthouden aan hun dromen.

Na de voorstelling praten we met de makers na over het maakproces, de voorstelling en hun dromen!

Ga je mee?

Scoor hier je ticket voor maar €3,50

Yes, let's go!

Bekijk de trailer hier:

Over Theater Trip
Dansende lichamen, zingende acteurs, flikkerende lampen, overdonderende decors: zet je zintuigen op scherp en ervaar een echte Theater Trip! Podium selecteert de spannendste voorstellingen van het moment over thema’s die ertoe doen. Van futurisme tot geëngageerd drama, van vrolijke verhalen tot kleinmenselijk leed. We reizen langs verschillende theater-hotspots in Utrecht en Amersfoort om nieuw werk te zien van grote gezelschappen of  aanstormend talent.

Toegankelijkheid
De theaterzaal en de foyer in ZIMIHC theater Wittevrouwen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een (rolstoel)toegankelijk toilet aanwezig. De voorstelling is Nederlandstalig. Heb je speciale behoeften of wensen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via podium@hu.nl.

dinsdag 11 oktober 2022
ZIMIHC theater Wittevrouwen
Voor HU-studenten én andere geïnteresseerden!