Dit is het team

Amy-2

Amy (20) - programmamaker

Ik zet me bij Podium in voor Food for Talk en de Podium Pubquiz. Ik doe de studie vaktherapie met de specialisatie drama. Naast mijn studie ben ik ook vaak te vinden op de voetbalvelden als scheidsrechter en voetbal ik zelf. Ook ben ik altijd in voor een spontaan avontuurtje. Roept iemand om per direct een weekendje te gaan interrailen? Ik doe wel mee!
Bas-1

Bas (23) - programmamaker

Als programmamaker bij Podium werk ik onder andere mee aan het programma ‘1 Uur Over’, tijdens dit evenement gaan we met studenten en experts in gesprek over welzijnsonderwerpen: iets wat ik superleuk én belangrijk vind om te doen. In m’n vrije tijd kun je me vaak popcorn-etend vinden in Louis Hartlooper.
Monica cropped

Monica (23) - programmamaker

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Journalistiek en als programmamaker bij Podium zet ik me in voor het creëren van nieuwe, inspirerende programma's. Daarnaast vervul ik de rol van secretaris bij de opleidingscommissie. Ik ben een echte bezige bij en hou nooit van stilzitten. In mijn vrije tijd dompel ik mezelf onder in het maken van muziek en het produceren van films.
Lize cropped

Lize (18) - programmamaker

Ik werk bij Podium aan Utrecht Maakt Kennis. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie Engels docent. Naast mijn studie doe ik aan boogschieten en lees ik veel in het Engels, vooral fantasy en romance. Ik ben een enorme Disney nerd en kijk dan ook graag films met een lekkere bak popcorn. Ook ben ik graag creatief bezig met bijvoorbeeld kleding maken of tekenen.
image00001

Amber - programmamaker

Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar aan de opleiding Journalistiek in Utrecht. Ook ben ik begonnen als programmamaker bij Podium, waar ik voornamelijk werk aan het programma "1 uur over". Ik kijk ernaar uit om interessante onderwerpen te behandelen! Naast mijn liefde voor journalistiek ben ik dol op R&B-muziek. Een leuk weetje over mij: ik verslind gemiddeld één tot twee boeken per week. Kortom, een echte boekenliefhebber!
099252e9-863a-49e9-8430-bbc37a517950

Floor (23) - programmamaker

Bij Podium werk ik als programmamaker aan het programma Utrecht maakt kennis. Ook zijn we stiekempjes achter de schermen al bezig met een nieuwe podcast… Ik zit alweer in het vierde jaar journalistiek en hoop na mijn opleiding aan de slag te kunnen als radiopresentator. Stilzitten is niks voor mij! Het liefst vlieg ik als bezige bij het hele land door om mooie mensen en plekken te leren kennen. De trein of koffietenten die ik onderweg tegenkom zijn dan ook maar al te vaak mijn kantoor.
Podium 1UO 15-10-23

Rens (27) - programmamaker

Momenteel volg ik de deeltijd master Community development. Ik ben betrokken bij de programma’s Theatertrip, Utrecht Maakt Kennis en de Podium Pubquiz. Naast Podium werk ik ook als publiekswerker bij Utrecht Marketing. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, naar de sportschool en kom ik graag in verschillende Utrechtse kroegjes. Daarnaast ben ik vaak creatief bezig. Zo maak ik (audio)verhalen en doe ik aan theater.
Elisa

Elisa (24) - programmapromotor

Bij Podium houd ik me verantwoordelijk voor de promotie van Nederlandstalige events. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van mijn studie journalistiek. Ik hou van het kopen van boeken en vervolgens sorteren op kleur, de natuur, schilderen, gedichten schrijven, kijken naar films en series én het bereiden van heerlijke gerechten. Ik ben van plan om mijn skills in te zetten op het gebied van schrijven, grafisch ontwerpen, social media en videocreatie.
Pim website

Pim (22) - programmapromotor

Ik ben vierdejaars student Communication & Multimedia Design. Bij Podium ga ik mij bezighouden met de promotie van de Nederlandstalige events. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en fysieke en digitale media te combineren. Ik kijk er naar uit om dit bij Podium toe te passen. Ik hou van alles omtrent storytelling, grote hobby’s van mij zijn daarom ook boeken lezen en films kijken!
Mieke

Mieke (21) - programmapromotor

I'm currently in my second year at HU, where I'm diving into the world of creative business. In a past life, I was a journalist, so I'm no stranger to the art of storytelling. When I'm not trying to maze my way through words, you'll find me at events, soaking up new experiences, mingling with interesting folks, and constantly expanding my horizons. Oh, and I've got a thing for photography, which I'm excited to use in promoting this platform!
Anna 2

Anna (21) - programmamaker

My contribution to Podium is creating English spoken events. I’m also exploring my creativity in the 2nd year of Creative Business studies and expanding my horizons through the Honours programmes. Then there is something about graphic design, nature, adrenaline, mindfulness and human connections that fulfils my soul. I hope to create events that make more international students happy!
Jan 2

Jan (23) - programmamaker

I study Creative Business and work on the English spoken programme for Podium. I've been a street dancer since 2011. I'm originally from Poland, where I used queer culture as an inspiration for my artistic work. Art, in a very broad sense, is an extremely significant part of my life. I would love to make a meaningful and positive impact on people with our events.
Agnes-2

Agnes (21) - programmamaker

I'm a programme creator within the international section of Podium, creating English spoken events. I am following two bachelors at the same time. I'm in my fourth year of Creative Business, whilst I am in my second year of Political Science at the UvA. My interests include drawing, painting, writing, as well as sports: figure skating, ballet, and high intensity trainings.
Maria-2

Maria (27) - productiemedewerker

Bij het Podium-team houd ik mij bezig met de productionele voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van alle events, een grote variatie aan taken! Ik ben graag in beweging en kan mijn creativiteit en liefde voor cultuur in mijn functie goed kwijt. Ik hou van arthousefilms, musea, concerten, Latijns Amerika, lekker eten, spelletjes en de zee.
Tekengebied 1

Kadigia (25) - MarCom medewerker

Vanaf je telefoonscherm tot in de zalen, als marketing en communicatiemederwerker bij Podium werk ik aan de herkenning en merk identiteit van Podium. Met mijn analytische vermogen werk ik de komende tijd naar het in beeld brengen van jullie (het Podium publiek) en jullie interesses vertaal ik dit naar toffe online campagnes. Als ik mijn laptop dichtklap maak ik graag foto's, struin ik door musea, plan ik nieuwe vakanties in en scrol ik urenlang op TikTok.
Samoa-2

Samoa (28) - communicatiemedewerker

Binnen het Podiumteam help ik om te zorgen dat we de events en communicatie op een gevarieerd publiek afstemmen. Als afgestudeerd antropoloog ben ik nieuwsgierig naar de HU-studenten en hun belevingswereld. Mijn wereld bestaat vooral uit lekker eten, rugby en knutselprojecten.
Roselyn-1

Roselyn (36) - coördinator marketing & communicatie

Samen met de programmapromotors zorg ik ervoor voor dat alle toffe events die Podium organiseert een nóg breder publiek vinden. Ik ben zelf echt een culturele alleseter; ik ga graag naar (al dan niet obscure) concerten, arthousefilms, debatprogramma’s, literaire avonden… Maar het meest van alles houd ik van beeldende kunst, daarom studeer ik naast mijn werk ook nog aan de kunstacademie in Den Haag.
Iris 2

Iris (30) - programmacoördinator

Bij Podium begeleid ik de internationale programmamakers met het ontwikkelen van Engelstalige events. Ik vind het geweldig hoe kunst (literatuur, theater, film etc.) je aan het denken kan zetten over jezelf en de wereld om je heen. Bij Podium kan ik mijn passie voor cultuur en eerdere werkervaring perfect combineren. Als ik niet aan het werk ben zit ik graag op de bank met een goed boek, in de bioscoop of in de yoga studio.
Alinde

Alinde (36) - programmacoördinator

Ik stippel de programmalijnen uit en organiseer samen met de student-assistenten de tofste programma’s van A tot Z. Ik kom uit de theaterwereld waar ik 10 jaar artistiek directeur was van het Café Theater Festival. Bij Podium kan ik mijn liefde voor kunst, cultuur en debat volop kwijt. Verder zit ik graag op de racefiets, in het theater, in concertzalen of heerlijk op de bank.
Josien-1

Josien (52) - programmacoördinator

Ik begeleid de programmaontwikkeling en -productie van de Podiumprogramma’s. Zo ben ik betrokken bij 1 Uur Over…, Food for Talk en Lang Leve de Pechgeneratie. Ik geniet van het werken met alle talentvolle studenten en van de mooie samenwerkingen die Podium tot stand brengt. Verder hou ik van hollen door het bos, op pad gaan naar kunst en cultuur, wroeten in onze tuin en heb ik een grote liefde voor de bibliotheeksector. Fijn om ook 1 dag in de week voor de HU Bibliotheek te werken!
enEnglish