Dit is het team

Amy-2

Amy (20) - programmamaker

Ik zet me bij Podium in voor Food for Talk en de Podium Pubquiz. Ik doe de studie vaktherapie met de specialisatie drama. Naast mijn studie ben ik ook vaak te vinden op de voetbalvelden als scheidsrechter en voetbal ik zelf. Ook ben ik altijd in voor een spontaan avontuurtje. Roept iemand om per direct een weekendje te gaan interrailen? Ik doe wel mee! Op deze foto presenteer ik de Podium Pubquiz.
Bas-1

Bas (23) - programmamaker

Als programmamaker bij Podium werk ik onder andere mee aan het programma ‘1 Uur Over’, tijdens dit evenement gaan we met studenten en experts in gesprek over welzijnsonderwerpen: iets wat ik superleuk én belangrijk vind om te doen. In m’n vrije tijd kun je me vaak popcorn-etend vinden in Louis Hartlooper.
Lize cropped

Lize (18) - programmamaker

Ik werk bij Podium aan Utrecht Maakt Kennis. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie Engels docent. Naast mijn studie doe ik aan boogschieten en lees ik veel in het Engels, vooral fantasy en romance. Ik ben een enorme Disney nerd en kijk dan ook graag films met een lekkere bak popcorn. Ook ben ik graag creatief bezig met bijvoorbeeld kleding maken of tekenen.
Rens cropped

Rens (27) programmamaker

Momenteel volg ik de deeltijd master Community development. Ik ben betrokken bij de programma’s Theatertrip, Utrecht Maakt Kennis en de Podium Pubquiz. Naast Podium werk ik ook als publiekswerker bij Utrecht Marketing. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, naar de sportschool en kom ik graag in verschillende Utrechtse kroegjes. Daarnaast ben ik vaak creatief bezig. Zo maak ik (audio)verhalen en doe ik aan theater.
Olivia

Olivia (20) - programmapromotor

Ik ben student Communication & Multimedia Design. Bij Podium ga ik onze zichtbaarheid binnen de HU vergroten en de socials bijhouden. Verder vind ik het leuk om films te kijken, LP's te verzamelen en musea te bezoeken. Ik ben een creatieve duizendpoot en zet graag bij kwaliteiten in om Podium bekend te maken.
Maureen

Maureen (21) - programmapromotor

Ik doe de studie Communicatie & Multimedia Design, en daar heb ik echt mijn passie gevonden. Nadat ik bij Podium heb geholpen met een doelgroeponderzoek, waarmee we het bereik van Podium gaan vergroten, ben ik gestart als programmapromotor. Met veel enthousiasme werk ik aan de promotie van onze programmering. Mij kun je altijd wakker maken voor een lekker kopje koffie in de zon. Groetjes!
Mieke

Mieke (21) - programmapromotor

I'm currently in my second year at HU, where I'm diving into the world of creative business. In a past life, I was a journalist, so I'm no stranger to the art of storytelling. When I'm not trying to maze my way through words, you'll find me at events, soaking up new experiences, mingling with interesting folks, and constantly expanding my horizons. Oh, and I've got a thing for photography, which I'm excited to use in promoting this platform!
Ivo-1

Ivo (23) - programmamaker

I create English spoken programmes for Podium! I'm following a Teacher Education in English study and I'm currently in my second year. My hobbies include collecting LEGOs, keeping my plants alive, and musical theatre: both on stage and backstage. I'm very interested in chemistry and all things related to space.
Corina

Corina (24) - programmamaker

I'm happy to be part of the English-speaking part of the Podium team and help the international students to feel at home. As a Creative Business graduate and an adventure seeker, I'm always looking for an interesting ways of spending my free time. Using this quality, I want to help my fellow students think about social issues and also enjoy their time at the HU. Besides my studies, I enjoy watching psychological movies and painting to relax.
Agnes-2

Agnes (21) - programmamaker

I'm a programme creator within the international section of Podium, creating English spoken events. I am following two bachelors at the same time. I'm in my fourth year of Creative Business, whilst I am in my second year of Political Science at the UvA. My interests include drawing, painting, writing, as well as sports: figure skating, ballet, and high intensity trainings.
Samoa-2

Samoa (28) - communicatiemedewerker

Binnen het Podiumteam help ik om te zorgen dat we de events en communicatie op een gevarieerd publiek afstemmen. Als afgestudeerd antropoloog ben ik nieuwsgierig naar de HU-studenten en hun belevingswereld. Mijn wereld bestaat vooral uit lekker eten, rugby en knutselprojecten.
Maria-2

Maria (27) - productiemedewerker

Bij het Podium-team houd ik mij bezig met de productionele voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van alle events, een grote variatie aan taken! Ik ben graag in beweging en kan mijn creativiteit en liefde voor cultuur in mijn functie goed kwijt. Ik hou van arthousefilms, musea, concerten, Latijns Amerika, lekker eten, spelletjes en de zee.
Roselyn-1

Roselyn (36) - coördinator marketing & communicatie

Samen met de programmapromotors zorg ik ervoor voor dat alle toffe events die Podium organiseert een nóg breder publiek vinden. Ik ben zelf echt een culturele alleseter; ik ga graag naar (al dan niet obscure) concerten, arthousefilms, debatprogramma’s, literaire avonden… Maar het meest van alles houd ik van beeldende kunst, daarom studeer ik naast mijn werk ook nog aan de kunstacademie in Den Haag.
Alinde

Alinde (36) - programmacoördinator

Ik stippel de programmalijnen uit en organiseer samen met de student-assistenten de tofste programma’s van A tot Z. Ik kom uit de theaterwereld waar ik 10 jaar artistiek directeur was van het Café Theater Festival. Bij Podium kan ik mijn liefde voor kunst, cultuur en debat volop kwijt. Verder zit ik graag op de racefiets, in het theater, in concertzalen of heerlijk op de bank.
Josien-1

Josien (52) - programmacoördinator

Ik begeleid de programmaontwikkeling en -productie van de Podiumprogramma’s. Zo ben ik betrokken bij 1 Uur Over…, Food for Talk en Lang Leve de Pechgeneratie. Ik geniet van het werken met alle talentvolle studenten en van de mooie samenwerkingen die Podium tot stand brengt. Verder hou ik van hollen door het bos, op pad gaan naar kunst en cultuur, wroeten in onze tuin en heb ik een grote liefde voor de bibliotheeksector. Fijn om ook 1 dag in de week voor de HU Bibliotheek te werken!
enEnglish