close
ODB Juice

PODCAST | OP DE BANK: ALLES VOOR DE JUICE | #1: FAWRYNOTSAWRY

Met FawryNotSawry, Chantal Huf en Esther van Fenema

Op 27 oktober hadden we een héél sappige editie van Op de Bank: Alles voor de juice. Roddelbladen, move over! Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van wat BN’ers uitspoken zorg je tegenwoordig dat je de grote juice channels volgt. Deze Instagramkanalen hebben een ware revolutie ontketend in roddelland. Nog nooit lagen de juicy details over de levens van de sterren zo snel op straat, mede doordat bekenden van de celebs in het geniep directe lijntjes onderhouden met de channels.

Maar… hoe ethisch is deze nieuwe vorm van roddeljournalistiek? Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, is met 158.000 volgers op zijn channel dé roddelkoning van Nederland. Hoe is hij zo snel zo groot geworden? Hoe gaat hij om met morele dilemma’s, en hoe dealt hij ermee dat hij zelf ook steeds bekender wordt? Je hoort het in de eerste editie van Op de Bank: Alles voor de juice!

Check het hieronder 👇 of in je favoriete podcast app, én volg natuurlijk Podium op Spotify.

Tijdens de opnames namen ook Chantal Huf (Married at First Sight) en psychiater Esther van Fenema plaats op de Podiumbank – die gesprekken worden hier gepubliceerd op 9 en 15 februari. Houd ons dus in de gaten! 👀

Live presentatie: Loïs van Wijnen en Rick Pietersz
Gasten: Farja Farvardin, Chantal Huf en Esther van Fenema
Programmaproductie: Josien Oudemans, Loïs van Wijnen en Rick Pietersz
Partners: Bibliotheek Utrecht
Podcastproductie en montage: Steef Bouwman