close
enEnglish
_MG_8187

Food For Talk

Food for Talk is een meet-up over koken en eten uit alle windstreken. Ben jij ook wel uitgekeken op die pasta bolo? Kom je graag in contact met andere HU studenten, en vind je het leuk om recepten te maken uit verschillende keukens? Dan is Food for Talk iets voor jou!

Bij Hogeschool Utrecht studeren studenten uit alle windstreken en daardoor is er veel kennis van recepten uit de hele wereld. In Food for Talk wisselen we favoriete recepten en gerechten uit, bespreken we kooktradities en leuke restaurantjes en denken we aan het maken van een kookboek. Ondertussen genieten we vooral van alle ontmoetingen en van het praten over koken en eten.

Je leert andere studenten kennen aan de hand van jouw specialiteit: kies een lekker recept uit om te delen in groepjes en anderen te inspireren met de allerlekkerste amuse, hoofdgerecht, tapas of taart. Je kiest zelf hoe je dit doet: je kunt het ter plekke vertellen, van tevoren klaar maken, de ingrediënten of de foto’s laten zien of gewoon het recept delen. Maak jij de lekkerste Shakshuka of ken je jouw oma’s toprecept voor risotto? Breng een bezoek aan de meet-ups van Food for Talk.

Podium vrijdag-27
Podium vrijdag-34
_MG_8099
_MG_8121
_MG_8211